Achter het Vrijthof Fase 4

Vierlingsbeek Bouw gestart
Van € 269.000 tot € 405.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 12 (6 beschikbaar)
 • Wonen 66 tot 120 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4

Project Achter het Vrijthof Fase 4

INTERESSE? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. De actuele status, alsmede de complete verkoopdocumentatie vind je op DE PROJECTWEBSITE "ACHTERHETVRIJTHOF" OP ACHTERHETVRIJTHOF.NL. Of neem contact op met één van de betrokken makelaarskantoren.

De bouw is op 20 april 2023 officieel gestart.

AL HET GOEDE … ACHTER HET VRIJTHOF

In nieuwbouwplan Achter het Vrijthof, in het centrum van Vierlingsbeek, geniet je van al het goede dat Vierlingsbeek te bieden heeft. Jansen Bouwontwikkeling realiseert in Fase 4 tussen het Vrijthof, de Schepenbank en de Burggraaf 13 appartementen en 3 penthouses (waarvan 12 koopappartementen en 4 huurappartementen). Hier ervaar je het gemoedelijke Brabantse leven, dicht bij alle dagelijkse voorzieningen, in de prachtige groene omgeving van de Peel en de Maas. Echt een plek om van te houden. De architectuur van het gebouw sluit mooi aan bij de dorps-landelijke architectuur van de eerder gerealiseerde woningen van de Fases 1, 2 en 3.

De eigentijdse uitstraling van het gebouw springt in het oog: stoer, maar met bijzondere details – en bovendien duurzaam! De appartementen zijn luxe, maar tegelijkertijd praktisch en functioneel ingericht. Zo zijn deze ruim opgezet met veel lichtinval en voorzien van vloerverwarming, vloerverkoeling en zonnepanelen. Alle appartementen liggen aan het Vrijthof, met een blijvend vrij uitzicht en een balkon aan de zonzijde. Dus zodra de zon tevoorschijn komt, kunnen de bewoners al gauw lekker buiten zitten – en dat hoort toch thuis in het Brabantse leven!

APPARTEMENTEN TYPE A TOT EN MET G

De appartementen van Achter het Vrijthof bevinden zich in het nieuwbouwplan op een toplocatie! Allen met uitzicht op het Vrijthofplein of de Schepenbank. Hier vind je alle gewenste duurzame oplossingen die je van een modern appartement mag verwachten, zoals goed isolatie, zonnepanelen op het dak, vloerverwarming en géén gasaansluiting. Maar aan luxe ontbreekt het ook zeker niet: zo zijn de appartementen voorzien van een luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair.
De appartementen met lichte woonkamer en open keuken zijn allen voorzien van een eigen parkeerplaats en een terras of balkon, dat uitzicht biedt op het Vrijthofplein of de Schepenbank.
De meeste appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers. Appartement type A is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 royaal. Type C heeft 1 ruime slaapkamer en is daarnaast voorzien van een extra kamer (onbenoemde ruimte).
Alle appartementen beschikken over een luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair, met douche, wastafel en zwevend toilet. Type A beschikt daarnaast ook nog over een apart toilet met fontein. Voor alle appartementen is een ruime stelpost ten behoeve van het tegelwerk beschikbaar.
Heb je een beetje extra ruimte nodig om spullen uit het zicht te plaatsen? Alle appartementen beschikken over een aparte eigen bergruimte op de begane grond.
De appartementen zijn in basis zeer compleet, met onder andere standaard vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen op het dak. Zijn er echter nog andere woonwensen die hier niet aan bod zijn gekomen? Optioneel kunnen persoonlijke woonwensen worden besproken.
De appartementen op de begane grond beschikken naast een terras over een tuin.

PENTHOUSE TYPE H | I | J
De drie penthouses van Achter het Vrijthof bieden vanaf hun overdekte balkons een prachtig uitzicht op het Vrijthofplein en haar blikvanger: de kerk. De penthouses hebben een unieke open kapconstructie met fraai spac- en spuitwerk, die zeker bijdraagt aan de luxe , lichte en ruime uitstraling. Daarnaast beschikken de penthouses over zonnepanelen, op het dak en vloerverwarming en –koeling. Alle typen zijn voorzien van twee slaapkamers en een luxe badkamer van Villeroy & Boch-sanitair.
De penthouses hebben een lichte woonkamer en ruime open keuken en zijn allen voorzien van een eigen parkeerplaats en een balkon dat uitzicht biedt op het Vrijthofplein. De keuken van Type H biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een kookeiland.
De penthouses hebben ruime of royale slaapkamers. Type H en I hebben een tweede slaapkamer en type J heeft naast de ruime slaapkamer een extra kamer (onbenoemde ruimte). Type I biedt in haar tweede slaapkamer bovendien een inloopgarderobe.
Alle penthouses zijn voorzien van een luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair, met douche, wastafel en zwevend toilet. Er bevindt zich bij type H en I tevens, los van de badkamer, nog een apart toilet. Type I beschikt daarnaast over een extra badkamer met douche en wastafel. Voor alle appartementen is een ruime stelpost ten behoeve van het tegelwerk beschikbaar.
Heb je een beetje extra ruimte nodig om spullen uit het zicht te plaatsen? De penthouses beschikken over een aparte eigen bergruimte op de begane grond.
De penthouses zijn luxe en compleet, maar ook zeker duurzaam: gasloos met standaard vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen op het dak. Zijn er echter nog andere woonwensen die hier niet aan bod zijn gekomen? Optioneel kunnen persoonlijke woonwensen worden besproken.

Deze appartementen en penthouses bieden volop mogelijkheden om heerlijk van het leven te genieten!

Foto's

Omgeving

VIERLINGSBEEK… TUSSEN PEEL EN MAAS

In het mooie landschap tussen de Peel en de Maas ligt Vierlingsbeek. Een dorp dat ruimte, rust en een vleugje historie ademt. Wie in Vierlingsbeek komt, ervaart een gemoedelijke sfeer, mede dankzij de samenkomst van karakteristieke en monumentale panden (zoals het Koningskerkje en de watermolen) en mooi verzorgd groen. Hier wil je graag wonen. Nieuwbouwplan Achter het Vrijthof biedt die mogelijkheid.

Vierlingsbeek telt ca. 2.600 inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente Land van Cuijk, die uit 33 veelal kleine kernen bestaat. Het dorp biedt alles wat je nodig hebt, of het nu gaat om boodschappen, een basisschool, kinderopvang, BSO, (sport)verenigingen, een bibliotheek, horeca en, niet te vergeten, het treinstation. Wel zo makkelijk. Via de A73 zijn Boxmeer en Venray – met veel aanvullende voorzieningen – binnen 15 autominuten bereikbaar en met de trein ben je er in nog geen 10 minuten.

WAT DOE JE IN JE VRIJE TIJD?

Voor voetbal, tennis, muziek en diverse andere vrijetijdsbestedingen kun je in Vierlingsbeek uitstekend terecht. Muziek en Vierlingsbeek gaan goed samen: het dorp biedt jaarlijks een podium voor vele lokale bandjes tijdens het gezellige zomerse popfestival Op de Töffel, op het Vrijthofplein.

Naast het rijke verenigingsleven geeft de omliggende natuur uitgelezen mogelijkheden om heerlijk te wandelen en te fietsen: het landschap biedt prachtige vergezichten over landbouwgronden en de nabijgelegen rivier de Maas. Door het centrum loopt het bekende Pieterpad. Dit populaire Lange Afstand Wandelpad, dat loopt van Pieterburen naar de Sint Pietersberg bij Maastricht, trekt veel wandelaars. Neem het pontje Vierlingsbeek-Bergen en je bent in 20 minuten in het uitgestrekte watersportgebied ’t Leukermeer, met een aantrekkelijke jachthaven met horeca waar water(sport)liefhebbers heerlijk kunnen relaxen door de vele voorzieningen. Niet veel verder, vlakbij de grens met Duitsland, ligt het uitgestrekte Nationaal park De Maasduinen met de langste rivierduinengordel van Nederland.

HISTORIE

De plaatsnaam ‘Vierlingsbeek’ is waarschijnlijk afkomstig van de rijke familie Vielinc, die aan het riviertje de Molenbeek – dat door het dorp liep – woonde. Wie een schop in de Vierlingsbeekse grond zet, zou zo maar kunnen stuiten op Romeinse vondsten. Hier lag ooit een Romeinse heerbaan, een langeafstandsweg voor het leger. Later liep hier een belangrijke verbindingsweg van Maastricht naar Nijmegen, parallel aan de Maas. Naast de St. Laurentiuskerk en het mooie Koningskerkje (1843), herbergt Vierlingsbeek de Beekse Molen (watermolen van ca. 1430) aan de Molenbeek en ook ligt hier één van ’s lands oudste Joodse begraafplaatsen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2022
Start bouw april 2023

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

 • Appartement type C

  Bovenwoning en benedenwoning Van € 279.000 tot € 289.000 v.o.n.
  • wonen 72 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Appartement type C (Bouwnr. 13) 72 m² wonen 3 kamers € 279.000 v.o.n.
  Appartement type C (Bouwnr. 3) 72 m² wonen 3 kamers € 289.000 v.o.n.
  Appartement type C (Bouwnr. 8) 72 m² wonen 3 kamers € 279.000 v.o.n.
 • Appartement type E

  Bovenwoning € 319.000 v.o.n.
  • wonen 76 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Appartement type E (Bouwnr. 5) 76 m² wonen 3 kamers € 319.000 v.o.n.
 • Appartement type G

  Bovenwoning € 275.000 v.o.n.
  • wonen 71 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Appartement type G (Bouwnr. 10) Onder optie 71 m² wonen 3 kamers € 275.000 v.o.n.
 • Penthouse type H

  Penthouse € 405.000 v.o.n.
  • wonen 120 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Penthouse type H (Bouwnr. 14) Onder optie 120 m² wonen 3 kamers € 405.000 v.o.n.
 • Appartement type A

  Benedenwoning en bovenwoning Van € 385.000 tot € 395.000 v.o.n.
  • wonen 114 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Appartement type A (Bouwnr. 1) Verkocht 114 m² wonen 4 kamers € 395.000 v.o.n.
  Appartement type A (Bouwnr. 11) Verkocht 114 m² wonen 4 kamers € 385.000 v.o.n.
  Appartement type A (Bouwnr. 6) Verkocht 114 m² wonen 4 kamers € 385.000 v.o.n.
 • Appartement type D

  Bovenwoning € 319.000 v.o.n.
  • wonen 80 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Appartement type D (Bouwnr. 4) Verkocht 80 m² wonen 3 kamers € 319.000 v.o.n.
 • Penthouse type I

  Penthouse € 399.000 v.o.n.
  • wonen 112 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Penthouse type I (Bouwnr. 15) Verkocht 112 m² wonen 3 kamers € 399.000 v.o.n.
 • Penthouse type J

  Penthouse € 269.000 v.o.n.
  • wonen 66 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Penthouse type J (Bouwnr. 16) Verkocht onder voorbehoud 66 m² wonen 3 kamers € 269.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Makelaardij Nooijen

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0485-572222

Elly Wintjes Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 16:00
Bel 0485 470972
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing