Erf van Zuiden

Vlaardingen In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9

Project Erf van Zuiden

Het plan
Landelijk wonen in Vlaardingen: 5 vrijstaande villa’s en twee 2-onder-1-kapwoningen aan een boerenerf
Midden in het prachtige veenweidelandschap tussen de watergangen realiseert RV&O 5 vrijstaande villa’s en twee 2-onder-1-kapwoningen in boerderijstijl gemixt met hedendaagse architectuur. Een echte buitenkans dus! In het Erf van Zuiden kunt u kiezen uit drie type woningen: de boerderijwoning, de kapschuur en de schuurwoning. De woningen zijn allen verschillend met een duidelijke link naar het historische karakter van de omgeving en toch voorzien van hedendaagse luxe en comfort.
Deze woonhoeve is met recht uniek te noemen; wonen aan een kleinschalig woonerf met aan de achterzijde een weids uitzicht, privacy en rust. De woningen zijn ruim opgezet en geschikt voor (grote) gezinnen of kantoor aan huis.
Aankomende periode werken wij de plannen verder uit. Informatie zoals plattegronden, sfeerbeelden, verkoopprijzen en start verkoop delen wij via deze website. Meld u dan nu aan via

Woningen
2-onder-1-kap boerderijwoning
De 2-onder-1-kapwoningen kenmerkt zich als een echte boerderij met een voor- en achterhuis doordat de kap deels uitgerust is met riet en deels met traditionele dakpannen. Door de minimalistische invulling van de klassieke vorm van de boerderij wordt de essentie uitgelicht. Beide woningen hebben een riante woonkamer, met een open keuken. Door de grote raampartijen wordt de relatie tussen binnen en buiten versterkt. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder is naar eigen inzicht in te delen en biedt veel mogelijkheden door de vaste trap en de stahoge ruimte

Kapschuur
De kapschuur is gebaseerd op de karakteristieke vormen van een traditioneel bijgebouw van een boerderij. De royale woning opent zich richting de tuin en het tussengelegen natuurgebied, dit wordt benadrukt door de royale hoogte van de pui. De heerlijke ruimte woonkeuken met woonkamer staan door de openheid met elkaar in verbinding. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een bakkamer. De zolder is naar eigen inzicht in te delen en biedt veel mogelijkheden door de vaste trap en de stahoge ruimte.

Schuurwoning
Het derde type woning – onmisbaar op een boerenerf – is de schuurwoning. De schuurwoning kenmerkt zich door de royale open living met keuken, volledig op buiten gericht met heerlijke royale raampartijen. Op de 1e verdieping bevinden zich tevens 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder is naar eigen inzicht in te delen en biedt veel mogelijkheden door de vaste trap en de stahoge ruimte.
Alle woningen hebben ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor bezoekers is er parkeerruimte op het gezamenlijke erf. De percelen zijn ruim bemeten en bieden veel privacy door de situering van de woningen. Verkoopprijzen woningen vanaf € 580.000,00 V.O.N.

Locatie
De Zuidbuurt ligt in het zuiden van het prachtige natuurgebied Midden-Delfland. Recreatiegebied Krabbeplas en golfbaan Schinkelshoek (18 holes) liggen om de hoek. Het historische centrum van Vlaardingen bereikt u fietsend al in 10 minuten. De rijksweg A20 en A4 zijn binnen handbereik. Daarnaast heeft Vlaardingen drie NS-stations en rijdt doordeweeks in de spits een pendeltrein tussen Rotterdam CS en Vlaardingen Centrum. Bovendien behoort het bezoeken van steden in de omgeving met de watertaxi ook tot de mogelijkheden. Vlaardingen heeft een ruim aanbod in basisscholen, voortgezet onderwijs en kinderopvang.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Nu
Verwachte start verkoop februari 2021
Verwachte start bouw juni 2021

Woningtypen

In dit project worden 9 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Kooijman Makelaardij & Vastgoeddiensten

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 0651496894
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Erf van Zuiden

Prijs op aanvraag