Vakantiepark Westerwolde

Vlagtwedde Verkoop gestart
Van € 189.500 tot € 199.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 114 (geen beschikbaar)
 • Wonen 70 m²
 • Aantal kamers 8
 • Perceel 300 tot 350 m²

Project Vakantiepark Westerwolde

Hoe heerlijk is het om in het bezit te zijn van een eigen betaalbare vakantiewoning?

Op Vakantiepark Westerwolde zijn twee modellen beschikbaar, beide met een vloeroppervlakte van 70m2.

Deze woning met alle voorzieningen om energieneutraal te leven wordt met de hand gemaakt.
Echt vakwerk! Doordat ze handgemaakt zijn is het qua indeling gemakkelijk het naar uw wensen om te laten zetten. Aan de buitenzijde is de woning voorzien van geïmpregneerd hout, waardoor het onderhoudsvriendelijk is. Wij weten het zeker…. U wordt verliefd op de woning en zijn karakter!

Nederland is ontzettend veelzijdig en heerlijk om te genieten van pracht en praal van de natuur.
Zo hebben we groene bossen, de rust en ruimte, prachtige wateren en kleurrijke landerijen.
Westerwolde wordt wel eens 'het best bewaarde geheim van Nederland' genoemd. Zo mooi, rustig, authentiek en ook (h)eerlijk. Hier is geen massatoerisme, maar wel alles aanwezig wat men nodig heeft voor een heerlijk weekend, midweek of weekje er lekker tussenuit.

Het Project: NATUURLIJK DUURZAAM GENIETEN!

Op een prachtig landelijk stuk grond met uitzocht over de golfbaan enerzijds en het bos anderzijds bouwen wij ongeveer 100 energie neutrale vakantiewoningen. De combinatie van grote ramen, openslaande deuren en het gebruik van natuurlijk materiaal zorgt voor een prachtige woning met veel lichtinval en gaat op in de natuur.

Het open karakter van de woning creëert het gevoel midden in de natuur van Westerwolde te zijn. En dat is ook zeker zo, want bos en water liggen op steenworp afstand.

Het project natuurlijk duurzaam genieten op Vakantiepark Westerwolde is bestemd voor toeristische/recreatieve verhuur volgens een bedrijfsmatig verhuurconcept en zal beheerd worden door een aangestelde beheerorganisatie.

Omdat het doel van het park rust, ruimte en natuur is, willen we zoveel mogelijk dit uitstralen en is ervoor gekozen geen ontvangstgebouw bij de entree te bouwen. De beheerder werkt vanuit een locatie elders in de omgeving en is ten alle tijden bereikbaar voor gasten en eigenaren van de woningen.

Gasten van het park mogen gebruik maken van het naastgelegen (gemeentelijk) zwembad. Fietsen zijn bijvoorbeeld te huur in het dorp Vlagtwedde. En overige voorzieningen zijn ook voor de gasten van dit park toegankelijk, desgewenst tegen een vergoeding.

De recreatiewoningen: ENERGIENEUTRAAL & STIJLVOL

Bij de situering van de woningen is rekening gehouden met de omgevingskenmerken zoals bomen, bossen, weilanden en de golfbaan. De recreatiewoningen worden luxueus en stijlvol gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Standaard beschikken de woningen over twee slaapkamers met een volledig uitgeruste badkamer, een apart toilet en een luxe keuken met een ruime living waar het heerlijk thuiskomen is na een dagje fietsen, wandelen, varen of golfen.
Tevens is er bij elke kavel een eigen parkeergelegenheid direct bij de woning aanwezig. De woningen kunnen eventueel gekocht worden met een compleet inventarispakket. Dit pakket is van alle gemakken voorzien en meer dan compleet, inclusief klein inventaris en beddengoed. Kortom; Een goede start voor verhuur.

Veel aandacht is er besteed aan de indeling en afwerking van de woning, het terras en de aanleg van de tuin. Twee slaapkamers, een badkamer, luxe keuken, terras en energie neutrale voorzieningen staan garant voor een comfortabel en energiezuinig verblijf.

Basiswoning 1: TYPE LANESLOOT

Deze basiswoning is geschikt voor 4 personen.

U betreedt de woning via de veranda en voordeur, waarna u in de hal naar rechts kunt, naar de woonkamer. Deze woonkamer is zeer ruim en heeft aan de voorzijde openslaande deuren naar het terras en aan de achterzijde ramen op hoogte.

De woonkamer is HET centrale punt van de woning en wordt geleverd met een prachtige eikenhouten vloer van goede kwaliteit. Vanuit hier kunt u bijna alle overige ruimtes betreden. Zo hebben we aan de rechterzijde 2 grote slaapkamers waar met gemak per slaapkamer 2 eenpersoonsbedden kunnen staan en een kast. De slaapkamers hebben ramen op hoogte, zodat met niet vanuit buiten naar binnen kan kijken.

Aan de linkerzijde van de woonkamer is de moderne open keuken en de hal met de technische ruimte, waar nog een stukje bergruimte bij in zit, de ruime en comfortabel badkamer en het toilet.

Basiswoning 2: TYPE VLAGTWEDDE

Deze basiswoning is geschikt voor 4 tot 6 personen.

De woning is gelijk aan type Lanesloot met als extra een vide boven de keuken en sanitaire ruimtes.

In de keukenruimte zal de trap geplaatst worden naar deze extra ruimte, waar met gemak 2 eenpersoonsbedden geplaatst kunnen worden.

Belangrijke woninginformatie: OVERIGE BIJZONDERHEDEN

? Natuurlijke look
? Voldoende isolatie
? Ruime woning
? Veel mogelijkheden om naar eigen smaak te maken
? Volledig energieneutraal
? Warmtepomp
? Zonnepanelen
? Zonnecollectoren

Foto's

Omgeving

Ligging: CENTRAAL IN PROVINCIE GRONINGEN EN VLAKBIJ DUITSLAND

Vakantiepark Westerwolde bevindt zich in de plaats Vlagtwedde, gemeente Westerwolde, in de provincie Groningen op ca. 210 km vanaf Utrecht.

Het park biedt vele mogelijkheden, ligt zeer centraal en naast een ander park. U kunt uw eigen locatie uitzoeken aan de hand van de plattegrond. De bouwer werkt in 3 fases, zie plattegrond welke woningen zij als eerste mee zullen starten. Aan de Laan van Westerwolde, op nog geen 5 minuten loopafstand, is een heerlijk zwembad. Hiervan zult u, maar ook de gast, in de toekomst gebruik kunnen maken.

Vlagtwedde is een gezellig dorp te midden van deze rust, ruimte en natuurschoon. Met de auto, fiets, boot en/of te voet kunt u vanuit Vlagtwedde schitterende tochten maken door heidevelden, langs Saksische boerderijen of het mooie meanderlandschap langs de Ruiten Aa.
Dit dorp heeft een gezellig dorpscentrum met o.a. twee supermarkten, een bakkerij, een juwelier, een drogisterij, een kledingwinkel, verschillende restaurants, enkele kroegen en een discotheek.

In de directe omgeving van Vlagtwedde ligt naast dit nieuwe park een overdekt zwembad en een golfbaan, waar u ook gebruik van kan gaan maken als u op vakantiepark Westerwolde verblijft.

De hervormde kerk in Vlagtwedde is een langgerekte, geheel bepleisterde kerk. Het schip komt mogelijk uit de 13e eeuw en een koor uit de 16e eeuw. De pleisterlaag is aan het eind van de 19e eeuw aangebracht.

De dunbevolkte regio Westerwolde ligt in de zuidelijke punt van Groningen, tegen de grens met Drenthe en Duitsland. Het is veruit het mooiste gebied van de provincie Groningen, met een groene uitstraling en mooie bossen. Vlagtwedde is centraal gelegen in dit gebied.

In Westerwolde ligt het beekdal van de Ruiten Aa, een prachtig natuurgebied dat deels in oude glorie is hersteld. De beek kronkelt en meandert en met zijn overhangende boomtakken is de Ruiten Aa prachtig in zijn natuurlijke glorie. Westerwolde is rust, ruimte, natuur, gastvrijheid en ontspanning EN het heeft de schoonste lucht van Nederland!

Bij Sellingen bevindt zich het grootste heidegebied van de provincie Groningen en er ligt 600 hectare aan bossen. Deze streek beschikt over enorm veel wandel- en fietsroutes, maar zeker ook prachtige vaarroutes, welke u de mooiste plekjes van Westerwolde laten zien. U zult verrast worden door de afwisselende landschappen, prachtige natuurgebieden en bossen, historische panden en gezellige dorpen in deze buurt, maar zeker ook over de grens in Duitsland. De gebieden Emsland in Duitsland en Westerwolde aan de Nederlandse kant zijn in één gesmolten met vele grensovergangen.

De dorpen en steden in het Emsland bieden voor elk wat wils.
De grootste stad van het gebied is Lingen, een vriendelijke plaats die vooral bekend staat om de gastvrijheid van haar inwoners. Kunst- en cultuurcentrum van de regio is de stad Meppen.
Havenstad Papenburg met meer dan 40 kilometer aan kanalen, is een oude veenkolonie.
Een paradijs voor families met kinderen is Schloss Dankern. Hier kunnen de kinderen ravotten, zwemmen en spelen.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 114 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • VW-Lanesloot

  Vrijstaande woning Van € 189.500 tot € 199.500 v.o.n.
  • wonen 70 m² wonen
  • aantal kamers 8 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Vakantiepark Westerwolde

Van € 189.500 tot € 199.500 v.o.n.