Koperslagerij

Vlissingen
Van € 429.000 tot € 679.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (13 beschikbaar)
  • Wonen 87 tot 192 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3
  • Perceel 111 tot 165 m²

Project Koperslagerij

Bij het inrichten en het ontwerpen van de Koperslagerij is de omgeving enorm verbonden met de geschiedenis. Een rijke geschiedenis, op vele fronten welteverstaan. Vlissingen ademt een maritieme geschiedenis. De Koperslagerij is een verbintenis met de scheepswerfcultuur en het water. Leven en wonen op cultureel, industrieel en historisch erfgoed.
Beelden, herinneringen, gevoelens die opleven bij iedere Vlissinger met kennis van de stad. De Koninklijke Maatschappij De Schelde is onlosmakelijk verbonden met Vlissingen en haar inwoners. In elke familie heeft vroeger wel iemand bij de Schelde gewerkt. Decennialang was het bedrijf hèt maatschappelijk en economisch kloppend hart van Vlissingen en omstreken. De geschiedenis gaat ver terug en vindt haar oorsprong in de oprichting in 1875. Vanaf dat moment was de KMS de leverancier van de Koninklijke Marine. Naast de levering aan de Koninklijke Marine ontwikkelde het bedrijf zich ook in de civiele scheepsbouw.

Vlissingen was één met De Schelde. Als er weer een nieuw schip van de helling gleed, liep de hele stad uit om kijken hoe de golven over de kade klotsten. In de hoogtijdagen werd zelfs een verkeersagent ingezet om het werkverkeer in goede banen te leiden. De Koperslagerij was onderdeel van de

De Schelde heeft haar sporen achtergelaten in Vlissingen. En dat is iets om trots op te zijn. De Koperslagerij omarmt de maritieme en industriële historie. Daar waar stad en industriële historie elkaar vinden, wordt de nieuwe woonwijk ontwikkeld. Stads en stoer wonen in de Koperslagerij.
Aan de rand van het Vlissingse centrum en op grondgebied dat historie en cultuur ademt verrijst de Koperslagerij. Een ware toevoeging op het Scheldekwartier, dat in de afgelopen jaren enorm is ontwikkeld en Vlissingen weer op de kaart heeft gezet. Met het stadscentrum om de hoek en de historische charme is dit een heerlijke plek om te wonen.

De Koperslagerij is voor mensen die houden van eigentijds wonen, met een stoere industriële touch. Voor de liefhebbers van mooie uitzichten, stadse taferelen en het maritieme leven. Met in totaal 82 woningen voorziet de Koperslagerij in wooncomfort voor iedereen. Van levensloopbestendige woningen, tot grote stoere kadewoningen. Stads en stoer wonen dus, voor iedereen. Met oog voor detail, woongenot en het maritieme karakter. De plek waar iedereen straks een eigen verhaal kan schrijven, in de Koperslagerij.

Foto's

Omgeving

De Locatie

In de Koperslagerij voelt iedereen zich thuis. Van jong tot oud. Van starter tot doorstromer. De diversiteit in het woonaanbod zorgt voor een veelzijdige en dynamische wijk. Bij de opzet van het plan is de oorsprong van de omgeving leidend geweest. Het gebied staat bol van de stoere, maritieme elementen en geschiedenis. Daar waar vroeger de Koninklijke Schelde haar vakwerk uitvoerde, verrijst nu een heerlijke woonomgeving.
De Koperslagerij is gelegen aan de rand van het bruisende Vlissingse centrum. De locatie is uniek door de uitstekende bereikbaarheid en toch centrale ligging. Op vijf minuten fietsen sta je in het stadscentrum en de Boulevard. Ga je er een dagje op uit? Dan ben je met een paar minuten op het station of bij de veerboot. Wat denk je van een dagje naar ‘de overkant’ met de boot? Ga je liever iets verder weg, dan zit je met de auto binnen 5 minuten op de A58. Centraal maar supergoed bereikbaar dus!

Zin om een middagje op het terras te zitten? Op het Bellamypark en de Nieuwedijk heb je ruime keuze uit diverse horecazaken! Voor de natuurliefhebbers is er ook van alles te beleven. Via de Groene Boulevard wandel je namelijk zo het strand op voor een frisse duik. Ook qua entertainment zit je goed, want de bioscoop en het CCXL theater zijn om de hoek. Dat is toch ideaal? Wonen in de Koperslagerij verveelt nooit!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Koperslagerij

Van € 429.000 tot € 679.000 v.o.n.