De Harremaat

Voorthuizen Bouw gestart
Van € 309.950 tot € 444.950 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 11 (4 beschikbaar)
 • Wonen 80 tot 112 m²
 • Aantal kamers 3
Blikvanger Luxe 3-kamerappartementen met royale buitenruimte aan rand van dorp

Project De Harremaat

De bouw van het appartementencomplex De Harremaat start in oktober! Dit plan omvat 11 appartementen gelegen nabij het centrum van Voorthuizen.

Op de locatie van het voormalige kinderdagverblijf op de hoek Veldkampstraat/Harremaatweg in Voorthuizen staat de ontwikkeling van een appartementencomplex gepland.

Het toekomstige gebouw heeft een alzijdige uitstraling. Dit wil zeggen dat het gebouw geen achterkant heeft. Met name naar de bestaande hoek, maar ook straks naar het achtergelegen sportgebouw en de groene ruimte die ontstaat als de bestaande school wordt gesloopt. Het is een mooie groene locatie dus daarom zijn de bestaande bomen geïnventariseerd. Op basis hiervan hebben wij bij het ontwerp rekening gehouden met het behoud van zoveel mogelijk bomen.
Het ontwerp heeft geresulteerd in een bouwmassa met 11 luxe appartementen. De keuze is gemaakt om vier appartementen te maken per verdieping. Hier doorhebben we op iedere hoek een appartement en dus een goede alzijdige uitstraling. Door de ligging aan de rand van de bestaande woonwijk en de afmetingen van de appartementen met minimaal drie kamers ontstaat een mooie woonplek op deze locatie. Alle appartementen hebben een ruim balkon op de hoeken van het gebouw. Aan de noordzijde van de kavel wordt een ruime parkeergelegenheid gerealiseerd die netjes in het groen wordt opgenomen. Vanaf deze plek kunt u via de ruime entree de woningen middels een trap of lift bereiken.

De architectuur van het gebouw is hoogwaardig en eigentijds. De drie lagen zijn opgedeeld in een duidelijk horizontale geleding middels de zichtbare vloerranden. Hiertussen is gekozen voor metselwerk of houtenkozijnen die van vloer tot vloer lopen. Hierdoor zal er veel licht binnenkomen, maar ontstaat er ook een mooie ruimtelijke beleving vanuit de appartementen.

Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat er op deze locatie aan de Veldkampstraat een stoere, eigentijdse appartementenvilla wordt gerealiseerd waar heerlijk kan worden gewoond. Wij wensen u als toekomstige bewoner veel woonplezier!

APPARTEMENTEN

11 Appartementen

Er zijn 3 appartementen gelegen op de begane grond en 4 op de eerste en tweede verdieping van het complex. Op de begane grond worden een 11-tal bergingen gerealiseerd (inpandig). De woonoppervlakte varieert vanaf ca. 80 m² tot ca. 112 m². Koopsom vanaf € 309.950,- v.o.n tot € 444.950,- v.o.n. Type A appartementen zijn voorzien van één parkeerplaats welke bij de koopsom is inbegrepen. Type B appartementen zijn voorzien van twee parkeerplaatsen welke bij de koopsom zijn inbegrepen.

Voor de appartementen met een koopsom van € 309.950 geldt een zelfbewoningsplicht van vijf jaar.

Alle appartementen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide gevestigd in Voorthuizen en zijn al jaren actief in het dorp. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.
‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de prachtige nieuwste wijk van Voorthuizen. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

TYPE A:

Appartementen: 01, 04 & 08:
- Royale buitenruimte;
- Standaard voorzien van badkamer en toilet;
- Optioneel te voorzien van wintertuin;
- Ruime inpandige berging.

Appartementen: 07 & 11
- Royale buitenruimte;
- Standaard voorzien van badkamer en toilet;
- Standaard voorzien van wintertuin;
- Ruime inpandige berging.

TYPE B:

Appartementen: 02, 05 & 09:
- Royaal balkon;
- Standaard voorzien van badkamer en toilet;
- Optioneel te voorzien van wintertuin;
- Vrij indeelbare interne berging.

Appartementen: 03, 06 & 10
- Royaal balkon;
- Standaard voorzien van badkamer en toilet;
- Standaard voorzien van wintertuin op het zuiden;
- Vrij indeelbare interne berging.

Foto's

Omgeving

Voorthuizen, ook wel ‘de entree van de Veluwe’ genoemd, is bij wandelaars en fietsers zeer geliefd. De natuur rondom Voorthuizen is werkelijk prachtig. lekker wandelen in ‘Het Wilbrinkbos’ of kies een van de vele fietsroutes om de omgeving te verkennen. In de bossen kunt u op zoek naar de edelherten, reeën en zwijnen. Dit zijn drie van de ‘’grote vijf’’ van Staatsbosbeheer.

Uitstekend bereikbaar
Voorthuizen is een zeer goed bereikbaar dorp, gelegen langs de A1 in het midden van het land. Zo zijn Amersfoort en Ede binnen een kwartier bereikbaar en bent u binnen twintig minuten in Apeldoorn. In het dorp is alles op ?etsafstand. Daarnaast zorgt het treinstation Barneveld Noord en bushalte de Punt ervoor dat u indirecte verbinding staat met Ede, Amersfoort en de rest van de randstad.

Altijd iets te doen!
Wilt u lekker een hapje eten of een ijsje halen? Op het Bunckmanplein kunt u op de zonnige dagen heerlijk op het terras zitten. Op dit centrale plein wordt tevens wekelijks een warenmarkt gehouden met in de zomer evenementen als Voorthuizen Straalt, de Braderie, Voortbruisen en de kermis. Voorthuizen is altijd in beweging. Recreatiegebied Zeumeren en zwembad De Heuvelrand zijn op ?etsafstand bereikbaar. Ook kunt u in Voorthuizen diverse sporten beoefenen, zo zijn er voetbal-, tennis-,volleybal- en korfbalverenigingen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop maart 2020
Start bouw oktober 2020
Verwachte oplevering november 2021

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • Tweede verdieping

  Portiekflat Van € 309.950 tot € 444.950 v.o.n.
  • wonen 80 tot 112 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 11) 80 m² wonen 3 kamers € 309.950 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 9) 112 m² wonen 3 kamers € 439.950 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 10) Verkocht onder voorbehoud 112 m² wonen 3 kamers € 444.950 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 8) Verkocht 80 m² wonen 3 kamers € 309.950 v.o.n.
 • Begane grond

  Portiekflat Van € 439.950 tot € 444.950 v.o.n.
  • wonen 112 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Onder optie 112 m² wonen 3 kamers € 439.950 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Verkocht onder voorbehoud 112 m² wonen 3 kamers € 444.950 v.o.n.
 • Eerste verdieping

  Portiekflat Van € 439.950 tot € 444.950 v.o.n.
  • wonen 112 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 5) 112 m² wonen 3 kamers € 439.950 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 6) Verkocht onder voorbehoud 112 m² wonen 3 kamers € 444.950 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 7) Verkocht 80 m² wonen 3 kamers € 309.950 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing