Vecht en Veld fase 2

Vreeland
Van € 960.000 tot € 1.460.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 38 (geen beschikbaar)
  • Wonen 167 tot 227 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 556 tot 907 m²

Project Vecht en Veld fase 2

Vrijstaande villa's met ligplaats in sloepenhaven aan de Vecht.

Op de projectwebsite van Vecht en Veld treft u de informatie van alle villa's middels een prachtige en overzichtelijke presentatie. Zowel de woningplattegronden als de optietekeningen met keuzelijsten zijn online te bewonderen en uiteraard te downloaden. Het is werkelijk prachtig geworden, geen villa is hetzelfde! Op de bouwlocatie is de bouwweg aangelegd en hebben we alle villa's door middel van artist impressions gepresenteerd op de exacte plek waar de villa's gebouwd gaan worden.

Met veel zorg hebben wij voor u een prachtige informatiemap samengesteld. Zo is er voor elke villa een informatiesheet op A2 formaat beschikbaar. Daarnaast vindt u uitgebreide informatie over het project, de haven en de bouwpartner. Alle documenten worden in een grote tekenmap verpakt en aan u beschikbaar gesteld. De informatiemap kunt u afhalen bij 1 van de verkopende makelaars. Neemt u ook gerust contact op voor het maken van een afspraak om volledig geïnformeerd te worden.

De woningen zijn stuk voor stuk riant te noemen. Met woonoppervlaktes variërend van 165 tot 343 m² heeft u alle ruimte die u zich kunt wensen. Bijzonder is dat elke villa een uniek uiterlijk en daarmee een eigen karakter krijgt. Er is veel aandacht besteed aan vormgeving en materialen. En aan elk detail is gedacht. Er is een ruime variatie in de kleuren steen en het type voor-, zij- en achtergevel net als in het type erker en de kapvorm. Zo is er altijd een villa die voldoet aan uw smaak en uitstekend bij uw woonwensen past.

Ook de binnenkant van uw villa deelt u grotendeels naar eigen wens in. U heeft voldoende ruimte om de woning volledig te laten aansluiten bij uw manier van leven. Een heerlijk grote leefkeuken, een ruime woonkamer en een aparte speelkamer of kantoor op de begane grond? Bij veel van de woningen is dit standaard.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie of vier slaapkamers en meerdere sanitaire ruimtes. Op de tweede verdieping zijn veel extra mogelijkheden: van atelier tot extra slaapkamers, kantoor, bergruimte of badkamer. Zo past uw woning straks helemaal bij uw leefstijl.

De koopsommen variëren van € 922.000 tot € 2.020.000 vrij op naam.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 38 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Vecht en Veld fase 2

Van € 960.000 tot € 1.460.000 v.o.n.