Waalre - De Boslaantjes

Waalre Verkoop gestart
Van € 200.000 tot € 799.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 58 (geen beschikbaar)
  • Wonen 46 tot 197 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 88 tot 675 m²

Project Waalre - De Boslaantjes

De Boslaantjes in Waalre - wonen in het groen

Waalre is binnenkort weer een nieuwbouwplan rijker. Op een schitterende locatie staan straks in het bosgebied aan de zuidkant van waterplas het Gat van Waalre 58 nieuwbouwwoningen. Een nieuwe, autoluwe wijk in een bomenrijk gebied onder de Heistraat. Het aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, bungalows, 2 onder 1 kapwoningen en starterswoningen. Van starters tot senioren, voor alle leeftijden vind je jouw nieuwe thuis in Waalre.

Luxe nieuwbouw voor iedereen

Jouw eerste woning als je net uit huis gaat of misschien ga je voor het eerst samenwonen? Er komen supertoffe starterswoningen in de Boslaantjes. Zoek je een iets grote woning dan is een 2 onder 1 kapwoning vast iets voor jou. Ze zijn er in 2 varianten. Of wat denk je van een vrijstaande woning aan de bosrand of zo'n praktische bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond? Voor iedere leeftijd is er wel een luxe woning in De Boslaantjes te vinden!

Duurzaam wonen in Waalre

Erg belangrijk bij de ontwikkeling van nieuwbouwplan De Boslaantjes is duurzaamheid. Alle woningen hebben een warmtepomp en zonnepanelen. Tel daar de goede isolatie bij op en je hebt een zuinig huis met een lage energierekening. En dát is niet alleen aantrekkelijk voor je portemonnee maar ook nog eens goed voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Dichtbij de natuur en voorzieningen

Waalre wordt ook wel de Groenfontein van de Kempen genoemd. En dat is niet zomaar. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets. Vanuit jouw nieuwe huis in De Boslaantjes ben je zo in de natuur. De bossen nodigen uit voor een flinke wandeling met de hond, een toertochtje met de fiets of een middagje paardrijden. De vele vennen en het Dommeldal dichtbij maakt dat De Boslaantjes een perfecte locatie is om te wonen.

Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid op de projectwebsite nieuwbouw-deboslaantjes.nl

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 58 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Waalre - De Boslaantjes

Van € 200.000 tot € 799.000 v.o.n.