Lommerrijk Waalwijk

Waalwijk Verkoop gestart
Van € 450.000 tot € 560.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (1 beschikbaar)
  • Wonen 162 tot 196 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 257 tot 427 m²

Project Lommerrijk Waalwijk

Lommerrijk l Vrijstaande woningen, tweekappers en semi-bungalows

In Landgoed Driessen komt een nieuwe wijk: Lommerrijk! Hier woon je heerlijk ontspannen. Door de lage woningdichtheid komt het groen nog meer tot uiting. Heijmans ontwikkelt in dit plan 51 woningen. De kavels zijn ruim en de diversiteit in woningtypes is groot. Er zijn geschakelde semi-bungalows, vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. De 18 rijwoningen en semi-bungalows zijn inmiddels verkocht. Je vindt Lommerrijk aan de Burgemeester de Geusstraat.

Vrijstaand en vrijstaand geschakeld (d.m.v. berging)
Drie vrijstaande woningen gelegen in het plan Lommerrijk. Het plan is gelegen in Landgoed Driessen. Dit plan doet zijn naam eer aan door de groene omgeving waarin het komt te liggen. De tuinen zijn ruim en gelegen op het zuiden. Bij iedere woning is gelegenheid voor parkeren op eigen terrein.

Tweekapper
Achttien twee-onder-één-kapwoningen gelegen in het plan Lommerrijk. Het plan is gelegen in Landgoed Driessen. Dit plan doet zijn naam eer aan door de groene omgeving waarin het komt te liggen. De tuinen zijn ruim en bieden veel privacy. Bij iedere woning is gelegenheid voor parkeren op eigen terrein.

Semi-bungalow
De 12 semi- bungalows zijn gelegen in twee plandelen midden in het groen. Deze worden omzoomd door mooie lanen die als een lus rond de woningen lopen. In beide delen komen 6 geschakelde semi-bungalows. Je hebt de keuze uit een woning aan de Nemerlaer of de Pettelaar. De tuinligging en het uitzicht verschilt. Altijd is er een plek om in de zon óf de schaduw te zitten. Alle geschakelde semi-bungalows hebben namelijk een lekkere achtertuin en een voortuin met groene haag.

Interesse in een van de woningen? Reageer direct en ontvang de complete brochure!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lommerrijk Waalwijk

Van € 450.000 tot € 560.000 v.o.n.