Clemensstaete

Waalwijk
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (geen beschikbaar)

Project Clemensstaete

Altijd al in een uniek appartement willen wonen in of bij een monumentale kerk? In een rustige woonwijk maar toch dichtbij het centrum van Waalwijk? Met een eigen parkeerterrein en een snelle verbinding met de snelweg? Dan heeft u binnenkort de kans om deze wens werkelijkheid te maken! Wij verwachten deze zomer de verkoop van Clemensstaete te Waalwijk op te kunnen starten. 

- Wonen in de Sint Clemenskerk
De Sint Clemenskerk in de wijk Baardwijk wordt getransformeerd naar een prachtige woonlocatie waarbij 17 monumentale appartementen worden gerealiseerd. De oppervlakten variëren van ca. 56 m2 tot meer dan ca. 100 m2, allen voorzien van een eigen terras, balkon of loggia en een eigen parkeerplaats

- Wonen in de Pastorie 
De huidige pastorie naast de kerk wordt vervangen door een modernere versie. In deze nieuwbouw worden 6 appartementen gebouwd, allen met een eigen balkon. De grootte van de appartementen variëren tussen ca. 45 m2 en ca. 74 m2, voor ieder appartement is een eigen parkeerplaats gereserveerd.

- Wonen in de Refter
Ten zuiden van de kerk wordt ook een nieuw appartementengebouw gerealiseerd. Dit deel beschikt over 14 appartementen met allen een eigen buitenterras of loggia. De omvang van deze appartementen is vanaf ca. 69 m2 tot ca. 90 m2. Ook voor deze appartementen zijn parkeerplaatsen gereserveerd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de start verkoop en overige verkoopdocumentatie!

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 37 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Clemensstaete

Prijs op aanvraag