Wonen in het Park

Waddinxveen Verkoop gestart
Van € 407.500 tot € 779.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 50 (geen beschikbaar)
  • Wonen 81 tot 164 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project Wonen in het Park

KIES VOOR HET GOEDE LEVEN
Wonen in het Park

Comfortabel leven midden in een wijk die nagenoeg af is en al lekker groen kleurt. Dat groen beleeft u tot aan de voordeur, want het gebied rond de twee villa’s wordt prachtig aangelegd. Er komen in totaal 46 duurzame, gasloze appartementen en 4 penthouses die volop luxe bieden. Door de verschillende groottes en ligging is er veel te kiezen. Laat u zich verleiden? Dan geniet u straks van wonen op deze prachtige plek in Waddinxveen. De stijlvolle, identieke villa’s zijn ontworpen in romantisch Engelse stijl met een eigentijdse touch. Bekijk de beelden die zijn gemaakt en ontdek de rijkheid van details. Dit is echt bijzonder.

WONEN IN EEN APPARTEMENT
Wonen in het Park bestaat uit 2 kleinschalige woonvilla’s waarover 46 appartementen verdeeld zijn. Duurzaam, comfortabel gelijkvloers wonen in een appartement of penthouse van uw keuze. Omringd met luxe en zorgeloosheid… De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca. 80 tot wel ca. 125 m². De vier penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst ca. 163 m2. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, altijd geniet u van een zeer riant terras. Alle bewoners hebben een privé-parkeerplaats én eigen berging in de collectieve, half verdiepte stallingsgarage. De toegang van de garage zit aan de noordzijde van Wonen in het Park.

KENMERKEN
Alle appartementen worden opgeleverd inclusief:
• 1 of 2 privé parkeerplaatsen
• privé berging
• Ruime terrassen
• Sanitair
• Tegels

DUURZAAMHEID
Wonen in het Park wordt gebouwd volgens de BENG-norm. BENG gaat ervan uit dat energiebesparing gaat boven energieopwekking. Concreet: de appartementen worden bijzonder goed geïsoleerd en geventileerd, wat een heel comfortabel binnenklimaat oplevert. Daarbij zijn er geen ontsierende radiatoren want de verwarming vindt plaats via de vloer. Dit systeem kan op heel warme dagen ook enkele graden koelen. Uiteraard komt er geen gasaansluiting en dus bent u met deze investering klaar voor de toekomst.

GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN
Beide gebouwen staan op een collectieve, half verdiepte stallinggarage. De toegang van de stallinggarage zit aan de oostzijde van Wonen in het Park. U rijdt een klein stukje naar beneden en parkeert de auto op de voor u gereserveerde plaats. Fijn dat er een trappenhuis en lift is die u vanuit de garage direct naar uw woonverdieping brengt. Boven op de stallinggarage staan de gebouwen én ligt de daktuin. Deze fungeert als water buffersysteem en als een plek om van te genieten. De daktuin wordt slim aangelegd met niet­diepwortelende beplanting, gras en paden. Waar er volle grond is, komen er bomen.

LOCATIE
Wonen in het Park komt op een prominente plek in nieuwbouwwijk Park Triangel. Hier woont u in uw eigen park met zicht op de mooie omgeving. In de wijk zelf bevinden zich een school, zorg voorzieningen, speeleiland Junglebos en een treinstation. Voor winkels en leuke restaurants fietst of rijdt u in een paar minuten naar een van de twee centra van Waddinxveen. Het aanbod is uitgebreid en divers, dus u hoeft het dorp niet uit.
Vanaf Wonen in het Park wandelt u in enkele minuten naar het station Waddinxveen Triangel, met de sprinter bent u in 6 minuten in Gouda en ook het mooie Den Haag is maar een half uur ´treinen´. Park Triangel ligt dicht bij een knooppunt van snelwegen. Hier kruisen de A12 en A20 elkaar. Dat betekent dat u op maar 20 minuten rijafstand van Zoetermeer en Alphen aan den Rijn woont. Rotterdam, Den Haag en Leiden bereikt u binnen 35 minuten.

Ondanks dat TW3/Boer Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop november 2021
Verwachte start bouw september 2022
Verwachte oplevering december 2023

Woningtypen

Van de 50 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010 3007117

Boer Makelaardij Midden-Holland B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 13:00
Bel 0182-538400
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing