Parkrijk fase 4

Waddinxveen Bouw gestart
Van € 502.695 tot € 764.316 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 54 (4 beschikbaar)
  • Wonen 134 tot 162 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 126 tot 343 m²
Blikvanger Nieuwbouw Zaterdag op 30 september a.s. tussen 11:00 en 15:00 uur!
Open Huis
  1. Zaterdag 30 september van 11:00 tot 15:00

Project Parkrijk fase 4

Parkrijk fase 4
Goed nieuws voor de kopers van een woning in Parkrijk fase 4. De bouw van de woningen is deze zomer gestart! Naar verwachting worden de woningen vanaf Q3 2024 met een doorloop tot begin 2025 opgeleverd.

NIEUWBOUW ZATERDAG
U bent van harte welkom om u vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden in Parkrijk tijdens NIEUWBOUW ZATERDAG bij De Pater Makelaardij! Op zaterdag 30 september a.s. tussen 11:00 uur en 15:00 uur staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden in het informatiecentrum van De Pater Makelaardij aan de Parklaan 136 in Waddinxveen. Ook voor financieel advies kunt u die dag bij ons terecht!

Op deze dag zal er ook een woning in aanbouw van het type Parelduiker, Zwaan en Fuut opengesteld worden voor bezichtigingen. Wilt u de woning bezichtigen? Meldt u zich dan eerst bij het informatiecentrum. Vergeet niet om stevige schoenen aan te doen om de bouwplaats te kunnen betreden.

Het project:
Meanderende straten, een overvloed aan groen en Engelse landhuisarchitectuur: welkom in Parkrijk. Deze wijk van Park Triangel Waddinxveen brengt de gemakken van een nieuwbouwwijk samen met de romantische elementen van het Engelse, dorpse leven. Struin over de slingerende paadjes of op de groene loper en laat je verrassen door het dynamische straatbeeld, dat door de gebogen straten steeds een ander perspectief biedt!

Met de Engelse cottagestijl woningen en groene lanen, proef je in Parkrijk de geborgen sfeer van het dorpse wonen. Vooral de hoeveelheid groen is kenmerkend voor deze wijk. Elke straat beschikt over een bijzondere, groene plek: de huiskamer van de straat, waar buurtgenoten samenkomen voor plezier en ontmoeting. Deze groene zones bieden een basis voor sterke sociale samenhang in de buurt. Om het groene woonmilieu te ondersteunen, komen er parkeerkoffers en parkeerhoven in de wijk. Op deze manier worden de rustige, groene straten beperkt belast met geparkeerde auto’s. Is dit jouw nieuwe thuis?

Parkrijk fase 4 bestaat uit 6 verschillende woningtypes: diverse rij-, levensloopbestendige , 2 onder 1 kapwoningen en één vrijstaande woning. De woningen zijn zeer energiezuinig, sommige bouwnummers zelfs energieneutraal. Alle duurzame installaties zijn in de koopsom opgenomen, net zoals de keuken, tegelwerk en sanitair.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop oktober 2022
Start bouw augustus 2023

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parkrijk fase 4

Van € 502.695 tot € 764.316 v.o.n.