Buitenplaats Nijenrode

Wadenoijen
Van € 205.000 tot € 348.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (1 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 300 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 1.103 tot 1.449 m²

Project Buitenplaats Nijenrode

Centraal in de Betuwe realiseren wij Buitenplaats Nijenrode. Om precies te zijn in het buitengebied ten oosten van het dorpje Wadenoijen en ten noorden van de woonwijk Tiel-Passewaaij. Op deze bijzondere locatie kunt u genieten van vrijheid, ruimte, rust en een schitterend uitzicht. Maar ook van de natuur in al haar facetten.
U woont er tussen bossen en boomgaarden en nabij de rivier de Linge. Bovendien vindt u in de buurt alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen.

Zo heeft Wadenoijen een basisschool, een bloeiend verenigingsleven en veel recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars. En Tiel biedt u een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, diverse horecagelegenheden en volop cultuur.

Wilt u verder van huis dan bent u binnen enkele autominuten bij de afslag naar de A15 of binnen 3 fietsminuten bij station Tiel-Passewaaij. Kortom, op Buitenplaats Nijenrode komen al uw woonwensen binnen handbereik.

De Buitenplaats Nijenrode bestaat uit 5 vrijstaande woonkavels en een dubbele woonkavel welke eventueel geschikt is voor dubbele bewoning. De kavels variëren van 856 m² tot 1.449 m² met een vrij op naam prijs vanaf € 221.500,-. Ervaar alle vrijheid om uw woning te realiseren, passend bij uw smaak en manier van leven. Binnen een aantal kaders bent u namelijk geheel vrij om zelf zowel het ontwerp van uw woning als de aankleding van het perceel te bepalen. De bebouwing van alle woningen dient wel in samenhang met elkaar ontworpen, qua vormgeving en architectuur. De gebouwen zijn onderling verschillend, maar vormen wel één familie.
U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen kaders welke ervoor zorgen dat Buitenplaats Nijenrode haar rijkdom en statigheid behoudt.

De situering van de kavels is zo gekozen dat alle woningen zoveel mogelijk privacy hebben en de tuinen vrijwel allemaal op het zuiden liggen. Centraal op Nijenrode staat een landhuis met 2 verharde pleintjes.

Ten westen van de woonkavels wordt een parkbos aangelegd. Het overgrote deel van de groenstructuur bestaat uit inheemse beplanting, passend bij het rivierengebied. Op enkele plaatsen zijn zichtlijnen belangrijk en wordt het terrein vrijgehouden van beplanting naar kenmerkende elementen in de omgeving. Dit parkbos en de toegangswegen wordt het gezamenlijk eigendom van de toekomstige eigenaren van de kavels en is open gesteld voor publiek.
De onderstaande documenten kunt u geheel vrijblijvend bij ons opvragen:
- Beeldkwaliteitplan;
- Bestemmingsplan;

Neem vrijblijvend met ons contact op voor de actuele beschikbare kavels.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Buitenplaats Nijenrode

Van € 205.000 tot € 348.500 v.o.n.