25 vrije bouwkavels Plantenveredeling

Wageningen Bouw gestart
Van € 261.370 tot € 659.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 25 (5 beschikbaar)
 • Wonen 130 tot 156 m²
 • Aantal kamers 4 tot 5
 • Perceel 443 tot 733 m²

Project 25 vrije bouwkavels Plantenveredeling

Project "Plantenveredeling" aan de Lawickse Allee te Wageningen;

Bouwkavels net buiten Wageningen, prachtig gelegen op de grens van stad en platteland, maar met het stadscentrum binnen handbereik!

Aan de Lawickse Allee, in het landelijke gebied tussen Wageningen en Rhenen, ligt een nieuwe buurtschap. Een kleine woonkern omzoomd door weilanden en akkers waar recent het project Plantenveredeling is gerealiseerd.
In dit prachtige landschap zijn 25 bouwkavels te koop die samen een landelijk woongebied vormen. Deze kavels in grootte van 398 m² tot 733 m² bieden letterlijk en figuurlijk alle ruimte om een woning naar eigen smaak en stijlvoorkeur te ontwerpen. Een woning in het buitengebied van Wageningen, .. een plek om iedere dag tot rust te komen.
Een omgeving waar (klein)kinderen veilig spelen, waar privacy gewaarborgd is. Waar je het kalme karakter van de natuur iedere dag ervaart. En waar je woning helemaal past bij jouw manier van leven.

Prijzen vanaf € 239.220,= v.o.n.

Bouwen:
Bouwen op een kavel in het nieuwe buurtschap Lawickse Allee gat gepaard met veel vrijheid. Op iedere kavel mag een fors bouwvlak worden gebruikt en de maximale inhoud van je woning is ook zeer ruim! De goothoogte en nokhoogte maken het mogelijk om woningen met 2 verdiepingen met kapte bouwen. Omdat de kavels allemaal tenminste twee parkeerplaatsen hebben, zal het straatbeeld niet bepaald worden door her en der geparkeerde auto's. Dat geeft het nieuwe buurtschap een natuurlijk uitstraling. De woningen zijn bovendien op ruime afstand van de openbare weg gelegen.

Omgeving:
Het nieuwe buurtschap aan de Lawickse Allee is een bijzondere locatie. Het ligt in het groene buitengebied tussen Wageningen en Rhenen en tegelijk slechts enkele minuten fietsen van Wageningen. Zo geniet je van alle faciliteiten van de bruisende stad, terwijl je toch op het rustige platteland woont.

De bouwkavels liggen midden tussen uitgestrekte landerijen en vlakbij de meanderende Nederrijn met zijn uiterwaarden. De combinatie van heuvelachtige bossen, weidse vergezichten en vlak riviergebied maken de omgeving landschappelijk spannend, afwisselend en karakteristiek. Een gebied waar je met volle teugen geniet van natuurlijke schoonheid.

Wageningen is een levendige universiteitsstad met een hoogwaardig voorzieningsniveau. De stad is bekend door Wageningen University, één van 's werelds meest gerenommeerde onderwijs- en onderzoekinstellingen op het gebied van life sciences. Mede dankzij de vele internationale studenten en hoogopgeleide medewerkers bruist Wageningen van de nergie en kent de stad een bloeiend sport- en verenigingsleven. Ook het aanbod in shopping, cultuur en uitgaan is veelzijdig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Barten Tiemessen NVM Makelaars te Wageningen.

Foto's

Omgeving

Aan de rand van de Veluwe op de grens van de Utrechtse heuvelrug.
Wie de kaart van Nederland bekijkt ziet onmiddellijk hoe mooi Wageningen gelegen is. Tussen de Utrechtse heuvelrug en de heuvels van de Veluwe ligt de Gelderse Vallei, een prachtig natuurgebied ten noorden van de Rijn. Aan de rand van de Veluwe, temidden van zacht glooiende bossen die uitnodigen tot lange wandel- en fietstochten. En tegelijkertijd aan de vriendelijke Nederrijn, die zich traag door de uiterwaarden slingert die zo karakteristiek zijn voor ons rivierenlandschap. De combinatie van heuvelachtige bossen en vlakke uiterwaarden maken de omgeving van Wageningen landschappelijk gezien tot een van de spannendste en meest afwisselende gebieden van Nederland. Een gebied waar veel bijzondere planten en dieren zich thuis voelen en waar mensen kunnen genieten van rust, stilte en prachtige vergezichten. Wonen in het project Plantenveredeling is synoniem met heerlijk landelijk en vrij wonen, maar wel centraal ten opzichte van Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal. Grenzend aan de weilanden in een rustige landelijke omgeving op korte afstand van verschillende natuurgebieden zoals; de Rijn, het binnenveld met “de Grift”, de Blauwe Kamer, de bossen en stuwwallen van de Utrechtse heuvelrug en de Gelderse Vallei. Als wandelaar of fietser kunt u dan ook alle kanten op. Kortom wonen op de locatie Plantenveredeling is wonen in een bevoorrechte positie.

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2016
Start bouw juni 2016

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • 25 vrije bouwkavels Plantenveredeling kavels

  Bouwgrond Van € 261.370 tot € 432.470 v.o.n.
  • wonen 130 tot 156 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kavel 1 Onder optie wonen € 432.470 v.o.n.
  Kavel 20 Onder optie wonen € 295.000 v.o.n.
  Kavel 23 Onder optie wonen € 296.770 v.o.n.
  Kavel 24 Onder optie wonen € 295.040 v.o.n.
  Kavel 21 Verkocht onder voorbehoud wonen € 261.370 v.o.n.
  Kavel 13 - C.J. Blaauwstraat 33 Verkocht wonen € 280.840 v.o.n.
  Kavel 16 - C.J. Blaauwstraat 35 Verkocht wonen € 274.940 v.o.n.
  Kavel 17 - C.J. Blaauwstraat 20 Verkocht wonen € 296.770 v.o.n.
  Kavel 19 - C.J. Blaauwstraat 37 Verkocht wonen € 284.380 v.o.n.
  Kavel 6 - C.J. Blaauwstraat 30 Verkocht wonen € 364.620 v.o.n.
 • Instapklare vrijstaande woning

  Vrijstaande woning € 659.000 v.o.n.
  • wonen 135 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kavel 25 Onder optie 135 m² wonen 5 kamers € 659.000 v.o.n.
 • Schuurwoning Austin

  Vrijstaande woning Van € 542.000 tot € 635.000 v.o.n.
  • wonen 137 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaar

Barten Tiemessen NVM Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0317-422600
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

25 vrije bouwkavels Plantenveredeling

Van € 261.370 tot € 659.000 v.o.n.