Kloosterhof

Wamel In voorbereiding
Van € 280.000 tot € 600.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 54

Project Kloosterhof

In voorbereiding is dit mooie project in Wamel met 54 woningen in verschillende woningtypes. Kloosterhof Wamel ligt aan de rand van het dorp. Wamel is centraal in het land gelegen met een prima aansluiting op de Willem Alexanderbrug en vandaar naar de A15. De steden Utrecht, Arnhem, Nijmegen en 's-Hertogenbosch zijn daardoor binnen omstreeks 30 autominuten bereikbaar. De ligging van de wijk maakt dat het direct aansluit bij het bestaande dorp maar dat de voorzieningen van Beneden- Leeuwen ook heel goed bereikbaar zijn, zelfs te voet.

Fase 1 en 2 van plan Kloosterhof zijn reeds eerder gerealiseerd. De bebouwing daarin varieert van rijwoningen tot vrijstaande woningen in een eigentijdse klassieke architectuurstijl die aan sluit bij de uitstraling van het dorp. In fase 3 worden 70 nieuwe woningen ontwikkeld die deze dorpse woonstijl door te trekken in een ruime differentiatie aan woningen. Het aanbod bestaat uit 54 koopwoningen en 13 huurwoningen.

De Raad van de gemeente West Maas en Waal heeft op 16 september unaniem besloten over het vast te stellen bestemmingsplan. Het besluit betreffende het vastgestelde bestemmingsplan wordt nu een laatste keer voor 6 weken ter inzage gelegd.

Na deze periode verwachten wij dat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden en wij u nader kunnen gaan informeren naar de voortgang van de start van de verkoop. De huidige planning is dat dan de koopwoningen eind 2021 in verkoop kunnen komen.

Het plan bestaat uit de volgende woningtypes:
- vrijstaande woningen
- twee onder een kap woningen met garage
- rijwoningen in diverse maatvoeringen en uitvoering
- hoekwoningen
- semi-bungalow uitgevoerd als rijwoning of als twee onder een kap woning

Naar verwachting start de verkoop aan het einde van het jaar.

U kunt zich alvast inschrijven via een van de makelaars of via de projectwebsite. U wordt dan op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkeling.
Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen met een van de makelaars.

Prijzen vanaf € 280.000,00 vrij op naam.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop november 2021

Woningtypen

In dit project worden 54 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-6777776

Van Erp Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0487 517777
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing