Zilverkwartier

Wateringen Verkoop gestart
Van € 755.000 tot € 798.750 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)
 • Wonen 171 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 327 tot 351 m²

Project Zilverkwartier

In Wateringen is zilver ontdekt! Aan de Prins Clausstraat gaan zes uiterst luxueuze villa’s gebouwd worden met de opvallende naam: Zilverkwartier.
De woningen zijn dan ook ware juwelen en in alles groot, ruim en licht. Aan de buitenkant van het Zilverkwartier vallen de ruime toegang op, de parkeerplekken voor 2 auto’s op eigen terrein en de stralende tuin. Binnenin de villa’s worden alle woonwensen verzilverd. Een zeer ruime woonkamer met toegang naar de tuin en met een mooie woonkeuken waar alle ruimte is voor een grote eettafel.

De villa’s van het Zilverkwartier liggen ideaal: op nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Wateringen met alle gezelligheid, drukte, horecagelegenheden, winkels, scholen en sportaccommodaties. Hiernaast is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer ideaal. Ook naar het centrum van Den Haag. De A4 ligt binnen 5 minuten rijden en ook het strand is nabij.

Type zilver
De ruime hal met toilet leidt naar de grote woon­keuken en de riante woonkamer van de woning. Vanuit de woonkamer kunt u op twee plaatsen via openslaande deuren naar de tuin die op het Zuid­ Westen ligt en die rondom de woning te vinden is. Tevens is in de hal ook de trap naar de eerste verdieping te vinden.

Hier komt u uit op een grote overloop met daar aangrenzend drie grote slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer een eigen inloopkast heeft en een luxueuze badkamer voor het hele gezin. Alles oogt chique en straalt bijzondere klasse uit. De zolder is geheel in lijn met de architectuur en ook groot, ruim en licht. Zeker als u gebruik maakt van de optie voor een extra dakkapel.

Naast deze optie zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw woning helemaal naar wens in te delen. Zo zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden door middel van een uitbouw over de gehele achterzijde of een gedeelte daarvan. Hiernaast is een erker aan de voorzijde mogelijk en kan de berging in de tuin worden vergroot.

Ook zijn er in de woning verschillende indelingen mogelijk. Zo kan er een slaapkamer met badkamer op de begane grond worden gerealiseerd en kan de locatie van de keuken worden verplaatst. Maar ook de eerste en tweede verdieping bieden mogelijkheden tot het realiseren van extra bad­ en slaapkamers.

Type Gold
Het Zilverkwartier is uitgebreid met een nieuw juweeltje, of beter gezegd: juweel. Woningtype: Gold. Extra groot en extra ruim voor nog meer woongeluk voor het hele gezin en plek genoeg voor wel 10 Golden Retrievers.

De ruime hal met toilet leidt naar de grote woon­keuken en de riante woonkamer van de woning. Vanuit de woonkamer kunt u via openslaande deuren naar de tuin die op het Zuid­-Westen ligt en die rondom de woning te vinden is. Tevens is in de hal ook de trap naar de eerste verdieping te vinden.

Hier komt u uit op een grote overloop met daar aangrenzend vier grote slaapkamers en een luxueuze badkamer voor het hele gezin. Alles oogt chique en straalt bijzondere klasse uit.

De zolder is geheel in lijn met de architectuur en ook groot, ruim en licht. Zeker als u gebruik maakt van de optie voor een extra dakkapel.

Naast deze optie zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw woning helemaal naar wens in te delen. Zo zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden door middel van een uitbouw over de gehele achterzijde of een gedeelte daarvan. Hiernaast kan de berging in de tuin worden vergroot.

Ook zijn er in de woning verschillende indelingen mogelijk. Zo kan de locatie van de keuken worden verplaatst. Maar ook de eerste en tweede verdieping bieden mogelijkheden tot het realiseren van extra bad­ en slaapkamers.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2019

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Kroonjuweel

  Vrijstaande woning Van € 755.000 tot € 798.750 v.o.n.
  • wonen 171 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Prins Clausstraat 105 Verkocht onder voorbehoud 171 m² wonen 5 kamers € 755.000 v.o.n.
  Prins Clausstraat 113 Verkocht onder voorbehoud 171 m² wonen 5 kamers € 798.750 v.o.n.
  Prins Clausstraat 103 Verkocht 171 m² wonen 5 kamers € 760.000 v.o.n.
  Prins Clausstraat 107 Verkocht 171 m² wonen 5 kamers € 760.000 v.o.n.
  Prins Clausstraat 109 Verkocht 171 m² wonen 5 kamers € 765.000 v.o.n.
  Prins Clausstraat 111 Verkocht 171 m² wonen 5 kamers € 783.750 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zilverkwartier

Van € 755.000 tot € 798.750 v.o.n.