Boswaard - Weert

Weert Verkoop gestart
Van € 275.000 tot € 440.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 43 (2 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 1.000 tot 2.857 m²

Project Boswaard - Weert

Een bosweg slingert tussen oude, karakteristieke bomen door. Verspreid in het groen staan al net zulke karakteristieke huizen, verscholen in het bos. Dat is boswonen in Boswaard, op de grens van de stad en het landelijke buitengebied.

Op het voormalige mobilisatiecomplex in Weert komen 43 kavels met afmetingen van minimaal 1.000 m2 tot maar liefst 3.000 m2. Hier woon je in een prachtig bosgebied waar geen doorsnee woningen komen, maar architectuur in het groen. De woningen op deze locatie mogen maximaal 1.500 m3 worden met een totale bouwhoogte van maar liefst 10 meter.

Rust en ruimte in een bosrijke omgeving, en dan ook nog eens dicht bij het centrum. Het lijkt te mooi om waar te zijn. In Weert kan het! Op het voormalige mobilisatiecomplex komen 43 kavels van minimaal 1.000 m2. Een prachtige plek om je ultieme droom te verwezenlijken.

Toekomstige bewoners van Boswaard hebben dan ook veel vrijheid in het ontwerp van hun woning. Al zijn er wel richtlijnen opgesteld in het beeldkwaliteitsplan. Die zijn zo opgesteld dat ze veel individuele mogelijkheden bieden, maar tegelijkertijd wel zorgen voor samenhang in de buurt. Er is zoveel ruimte tussen de woningen dat je elkaar qua bouwstijl niet in de weg zit. De richtlijnen in het beeldkwaliteitsplan gaan dan ook vooral over de materialen. Dat die passen bij het karakter van het bos en zorgen voor verbinding. Voor toekomstwaarde is niets zo belangrijk als dat een wijk een bepaalde samenhang heeft. In Boswaard is het bos de verbindende factor.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2019

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Boswaard - Weert

Van € 275.000 tot € 440.000 v.o.n.