Kastanjelaan

Weesp Verkoop gestart
Van € 535.000 tot € 555.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (10 beschikbaar)
  • Wonen 136 tot 139 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 111 tot 192 m²

Project Kastanjelaan

START ONLINE VERKOOP 16 SEPTEMBER AS. OM 17.00 UUR.

Vanaf dat moment is alle benodigde informatie beschikbaar via de website nieuwbouw-kastanjelaan.nl en kunt u zich inschrijven. Inschrijven kan tot 20 september as. 17.00 uur. De prijzen starten bij € 535.000,-- v.o.n.

Kastanjelaan Weesp
Aan de Kastanjelaan in Weesp worden 10 sfeervolle gezinswoningen gerealiseerd. De ligging is ideaal: in de groene wijk Hogewey, op loopafstand van de karakteristieke vestingstad en vlak naast het winkelcentrum. Zo heeft u dus alle voorzieningen om de hoek.

De woonoppervlakten variëren van 136 tot 139 vierkante meter. De gezinshuizen krijgen een heerlijke achtertuin op het westen.
Zoekt u een nieuwbouw gezinswoning met een tuin, en met winkels, horeca en cultuur in de directe omgeving? Dan is dit nieuwbouwproject iets voor u.

HET PLAN
Er komen 10 sfeervolle gezinswoningen aan de Kastanjelaan met een woonoppervlak vanaf ca. 136 vierkante meter. De gezinshuizen krijgen een heerlijke achtertuin op het westen. In de achtertuin staat een berging. Handig voor het opbergen van uw fiets of tuingereedschap.

In de voortuin komt een houten opbergkast voor de afvalbakken, zodat deze mooi uit het zicht zijn. Parkeren kan in de omgeving.
Er is de Kastanjelaan geen betaald parkeren. De woningen sluiten naadloos aan bij de omgeving. En wat deze nieuwe woningen nog aantrekkelijker maakt is de ligging: vlakbij het centrum en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Natuurlijk hebben deze gezinswoningen alles wat u van een moderne woning mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid en het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen.

HOEKWONING
Hoekwoning
Bouwnummer 1 &10
Een hoekhuis biedt veel voordelen. Meer gevoel van vrijheid, privacy en meer lichtinval. Meer licht zorgt voor meer gezelligheid en optisch meer ruimte in uw woning. Ook is de kavel groter en heeft u een extra strook tuin, waardoor u langer kan genieten van het zonnetje. Bent u al overtuigd?

Welke u ook kiest, allemaal bieden ze de aantrekkelijk voordelen van een hoekwoning. Bouwnummer 1 heeft een woonoppervlak vanaf ca. 136 m². Deze hoekwoning is gelegen op de grootste kavel. De kavel heeft een oppervlak van maar liefst 192 m2. De woning beschikt over een diepe achtertuin van ca. 9,5 meter op het zuidwesten.

Bouwnummer 10 is een hoekwoning met een erker in de kopgevel, waardoor het woonoppervlak van deze woning 139 m² bedraagt. Naast meer ruimte biedt een erker ook meer lichtinval en natuurlijk een unieke stijl aan uw woning. De kavel heeft een oppervlakte van ca. 160 m2. De achtertuin van ca. 6 meter diep is gelegen op het zuidwesten.

Kenmerken
Sfeervolle hoekwoning
Breedtemaat 5,4 meter
Woonoppervlakte ca. 136 m² - 139 m²
Kaveloppervlakte ca. 160 m² - 192 m²
Achtertuin met berging op het zuidwesten
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

TUSSENWONING
Tussenwoning
Bouwnummer 2 - 9
Woont u straks in één van deze sfeervolle tussenwoningen, dan geniet u optimaal van geborgenheid en comfort. De tussenwoning biedt met een woonoppervlak van ca. 136 m² voldoende ruimte om in te leven.

Elk van deze tussenwoningen is voorzien van een diepe achtertuin op het zuidwesten met een berging. De achtertuinen variëren vanaf ruim 6 tot 9 meter diep.

Kenmerken
Sfeervolle tussenwoning
Breedtemaat 5,4 meter
Woonoppervlakte ca. 136 m²
Kaveloppervlakte ca. 111-133 m²
Achtertuin met berging op het zuidwesten
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

Er geldt een zelfbewoningsplicht en antispeculatiebeding van 3 jaar.

Foto's

Omgeving

OMGEVING
De authentieke vestingstad Weesp is gelegen aan de oude handelsroute de Vecht en al jaren een populaire woon- en recreatiebestemming. Weesp heeft het allemaal. De allure van een stad, maar het de karakter en de knusheid van een dorp.

Weesp is een stad met een rijke historie met mooie grachten, twee haventjes, forten en vestingwallen. De stad is groot geworden door ondernemers in genotmiddelen zoals bier, zeep, brandewijn en chocolade. Ook daardoor is Weesp al eeuwenlang een plek van het goede leven.

U kunt volop genieten van al het moois dat deze voormalige handelsstad aan de Vecht te bieden heeft. Weesp is ook super kindvriendelijk, er zijn veel faciliteiten voor kinderen.

Gezellig genieten
U heeft hier alle voorzieningen. Het historische centrum van Weesp telt honderdtal winkels. Slenter door de sfeervolle smalle straatjes met de leukste winkeltjes voor een heerlijke dag shoppen. De dagelijkse boodschappen doet u in het overdekte winkelcentrum Hogewey op nog geen paar minuten lopen.

Lekker iets drinken op een terras? Of een hapje eten? Er is volop keuze. Weesp heeft een aantal gezellige restaurants en cafés met terras om heerlijk te genieten, daarvoor hoeft u niet naar Amsterdam. Maar als u wilt, dan bent u met de auto of trein in 10 minuten in de hoofdstad.

In Weesp is altijd wat te doen! In de zomer gebeurt er veel op het water en zijn de terrassen lekker vol. Daarnaast is de pittoreske binnenstad bruisend en gezellig. Het hele jaar door zijn er diverse culturele en culinaire evenementen, sportfestivals en toernooien. De laatste week van augustus staat Weesp in het teken van het Sluis- en Bruggenfeest.

Watersport en meer
Met de ligging aan de Vecht is Weesp echt een watersportstad. Sloepen en jachten varen af en aan in de jachthavens van Weesp. Via de Vecht vaart u bijvoorbeeld naar het IJmeer bij Muiden of de Utrechtse binnenstad. Maar ook de Loosdrechtse en Vinkeveense plassen liggen binnen bereik.
De Vechtstreek is natuurlijk ook bij uitstek geschikt voor heerlijke fietstochten, bijvoorbeeld naar het recreatiegebied rondom de Gaasperplas of het strand van Muiderberg. Fietsen is praktisch de tweede natuur van de inwoners van Weesp.

Onderwijs
Voor onderwijs zitten kinderen in Weesp helemaal goed. Weesp heeft een zeer gevarieerd schoolaanbod. Van diverse basisscholen van verschillende signatuur (openbaar, christelijk, brede school, kunst-georiënteerd) tot middelbare scholen. Een daarvan heeft het predicaat 'Excellente School' en biedt tweetalig onderwijs.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2021

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kastanjelaan

Van € 535.000 tot € 555.000 v.o.n.