Heeren van Werkhoven

Werkhoven Bouw gestart
Van € 523.000 tot € 550.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (10 beschikbaar)
  • Wonen 130 tot 137 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 120 tot 166 m²

Project Heeren van Werkhoven

BOUW FASE 1 EN FASE 2 IS VAN START!
Fase 1 en 2 omvatten de 7 gezinswoningen (bouwnummer bnr 1 t/m 7) aan de Zwaanweg, de 5 gezinswoningen aan de Herenstraat (bnr 16 t/m 20) en de 9 sociale huurappartementen aan het hofje. Deze woningen aan de Zwaanweg zullen naar verwachting 1e/2e kwartaal 2024 opgeleverd worden, en de woningen aan de Herenstraat nog voor kerstmis 2024. De verkoop van fase 3 is inmiddels gestart, dit zijn de woningen aan het hofje (bouwnummers 8 t/m 15).

HEEREN VAN WERKHOVEN
Wilt u wonen in een karakteristiek en gezellig dorp centraal in het land? Dan zijn de woningen van het nieuwbouwplan Heeren van Werkhoven zeker interessant voor u! Het nieuwbouwplan bestaat uit totaal 20 hoek- en tussenwoningen in verschillende types en met ruime keuzemogelijkheden om de woning volledig naar uw eigen wensen in te richten. Iedere woning beschikt over een heerlijke tuin en vrijstaande berging. De woningen zijn gelegen aan de Herenstraat, Zwaanweg en het toekomstige hof waar de auto slechts op ‘bezoek’ is.

De woningen zijn Bijna Energie Neutraal (BENG) en voldoen daarmee aan de meest recente duurzaamheidseisen.

OMGEVING
Het project is gelegen in het hart van het gezellige dorp Werkhoven, onder de rook van Utrecht. Binnen circa 20 autominuten sta je in Utrecht centrum. Met de fiets sta je binnen bijvoorbeeld 20 a 30 minuten in het karakteristieke Wijk bij Duurstede of het Utrecht Science Park. Gelegen op de rand van de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Werkhoven kent een rijk verenigingsleven en beschikt over diverse faciliteiten. Een bakker, basisschool, kinderdagopvang, diverse sportfaciliteiten (o.a. voetbal, tennis en volleybal), een restaurant en een snackbar. Op loopafstand ligt de Brink hier zijn, verdeeld over meerdere dagen verschillende marktkramen te vinden. Zo treft u daar bijvoorbeeld een kaasboer (op zaterdag), groente boer (op dinsdag) en een viskraam (op vrijdag). Er is een directe busverbinding met Utrecht en Wijk bij Duurstede. Deze verbinding loopt langs Odijk en Bunnik. Odijk ligt slechts op 5 autominuten en biedt nog verdere benodigdheden met twee supermarkten, apotheek. slager etc. Zowel NS station Bunnik als NS station Driebergen-Zeist ligt op 10 autominuten en beschikt over een directe verbinding met o.a. Utrecht en Amsterdam.

Heeren van Werkhoven biedt ook ruimte aan een 9-tal huurappartementen die door een woningcorporatie worden verhuurd.

Woningtypes:
• 6 hoekwoningen – 130 tot 132 m² GO
• 12 tussenwoningen – 130m² GO
• 2 geschakelde woningen - 135 tot 137 m² GO
• 9 huurappartementen – circa 65 m² GO

Check via de onderstaande projectwebsite welke bouwnummers nog beschikbaar zijn of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de fijne locatie, de beschikbare bouwnummers en alle woonmogelijkheden. Tot snel!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2022
Start bouw juni 2023

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Halbertsma van den Boom V.O.F.

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 030-6568700

Beumer Nieuwbouw

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 30 677 60 00
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing