Heeren van Werkhoven

Werkhoven
Van € 490.000 tot € 550.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (20 beschikbaar)
  • Wonen 130 tot 137 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 115 tot 170 m²

Project Heeren van Werkhoven

Het project Heeren van Werkhoven gaat naar verwachting tweede helft van mei 2022 in de verkoop. De prijzen betreffen prijzen met een prijspeil van april 2022. Schrijf je nu alvast in via de projectwebsite, zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject. Zo kan je via de website het aanmeldformulier invullen om op de hoogte te blijven. Het is nu ook mogelijk om je woonvoorkeuren doorgeven, dit zorgt er uiteindelijk voor dat je automatisch in de eerste lotingsronde wordt meegenomen.

De link naar de projectwebsite vind je onderaan deze pagina.

Sfeervol wonen, dat is wat de toekomstige woningen in nieuwbouwplan Heeren van Werkhoven je gaat bieden. Het nieuwbouwplan Heeren van Werkhoven bestaat uit totaal 20 riante hoek- en tussenwoningen met verschillende types en met ruime keuzemogelijkheden voor de koper. Iedere woning beschikt over een heerlijke tuin die via een achterom bereikbaar is. De woningen zijn gelegen aan de Herenstraat, Zwaanweg en het toekomstige hof waar de auto slechts op ‘bezoek’ is.

De woningen zijn Bijna Energie Neutraal (BENG) en voldoen daarmee aan de meest recente duurzaamheidseisen.

OMGEVING
Het project is gelegen in hartje centrum van Werkhoven, onder de rook van Utrecht. Binnen circa 20 autominuten sta je in Utrecht centrum of met de fiets sta je binnen bijvoorbeeld 20 a 30 minuten in het karakteristieke Wijk bij Duurstede of het Science Park Utrecht. Gelegen op de rand van de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Werkhoven beschikt over een bakker, basisschool, kinderdagopvang, diverse sportfaciliteiten (o.a. voetbal, tennis en volleybal), een restaurant en een snackbar. Er is een directe busverbinding met Utrecht. Deze verbinding loopt langs Odijk en Bunnik. Odijk ligt slechts op 5 autominuten en biedt nog verdere benodigdheden met twee supermarkten, apotheek. slager etc. Zowel NS station Bunnik als NS station Driebergen-Zeist ligt op 10 autominuten en beschikt over een directe verbinding met o.a. Utrecht en Amsterdam.

Heeren van Werkhoven biedt ook ruimte aan een 9-tal huurappartementen die door een woningcorporatie worden verhuurd.

Bijzonderheden
• 6 hoekwoningen – 130 tot 132 m² GO
• 12 tussenwoningen – 130m² GO
• 2 geschakelde woningen - 135 tot 137 m² GO
• 9 huurappartementen – circa 65 m² GO

WIL JIJ OOK WONEN IN HEEREN VAN WERKHOVEN? MELD JE DAN NU AAN OP DE PROJECTWEBSITE EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE ONTWIKKELINGEN. ZODRA DE VERKOOP START ONTVANGT U DAARVAN BERICHT.

Check de projectwebsite hieronder!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Heeren van Werkhoven

Van € 490.000 tot € 550.000 v.o.n.