Den Eik te Westerbeek

Westerbeek Verkoop gestart
Van € 212.900 tot € 335.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 10 (4 beschikbaar)
 • Wonen 111 tot 148 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4
 • Perceel 128 tot 351 m²

Project Den Eik te Westerbeek

Aan Den Eik in Westerbeek wordt het gelijknamige nieuwbouwplan Den Eik gerealiseerd. Een groot deel van de aangrenzende woningen is reeds gebouwd en ook is er al een gezellige speelplek aanwezig. In Den Eik komen 4 riante twee-onder-een-kapwoningen, waarvan 2 woningen worden voorzien van een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, alsmede 6 ruime eengezinswoningen.

De woningen zijn opgezet in een dorpse architectuur met een rijke detaillering. De patronen in het metselwerk, de metselwerkaccenten, de royale dakoverstekken en de kleuraccenten die je onder meer ziet in de kaders rondom de kozijnen en op de plint, zorgen voor een karakteristieke uitstraling. Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik ontstaat een bijzonder gevarieerd gevelbeeld.

Iedere woning is gelegen op een mooi perceel, waarbij de 4 twee-onder-een-kapwoningen en de hoekwoning op bouwnummer 10 beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast zijn er parkeerhoven gesitueerd op Den Eik. De levensloopbestendige woningen hebben een inpandige berging, de overige woningen krijgen een praktische berging in de achtertuin.

Wat de woningen met elkaar gemeen hebben zijn de uitgekiende plattegronden en de complete afwerking. Zo wordt iedere woning in basis al voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en worden de badkamer en toilet afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk.

De levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen op de bouwnummers 1 en 2 zijn uitgerust met een compleet woonprogramma op de begane grond: wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen allemaal samen op één woonlaag. Bij de twee-onder-een-kapwoningen op de bouwnummers 3 en 4 en bij de eengezinswoning op bouwnummer 10 kan optioneel een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond worden gerealiseerd.

Foto's

Omgeving

Nieuwbouwplan Den Eik is gelegen aan de zuidzijde van het pittoreske Westerbeek. Het dorp is ontstaan te midden van de uitgestrekte heide, vennen en moerasvelden van de Peel. Waar vroeger schapen graasden, turf werd gestoken en wilgentakken werden gesneden voor het vlechten van manden bevindt zich nu een heerlijke plek om te wonen voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Het Westerbeek van nu heeft circa 600 inwoners. Het is mede dankzij haar ligging, doorgaande wegen komen niet langs het dorp, een hechte gemeenschap waar iedereen elkaar kent en waar iedereen behulpzaam is naar elkaar. Het dorp heeft een bloeiend verenigingsleven met zo’n dertig verschillende clubs. Van voetbalclub tot ondernemersvereniging en van ‘Joekskapel’ tot ouderenorganisatie: Westerbeek heeft het!

Het dorp heeft een aantal basisvoorzieningen zoals basisschool De Zonnewijzer en gemeenschapshuis De Schans. Voor de dagelijkse boodschappen en zorgvoorzieningen liggen Sint Anthonis en Overloon op circa 10 autominuten afstand. Steden als Cuijk en Venray bereik je in ongeveer 20 minuten met de auto.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2019

Nieuws

 • 20 november 2020

  Riante twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar in Den Eik

  De levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen op de bouwnummers 1 en 2 hebben een woonoppervlakte van 121 m² en zijn uitgerust met een compleet woonprogramma op de begane grond: wonen, koken, slapen, baden, ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 12 september 2020

  Woon volgend jaar al in een twee-onder-één-kapwoning | Den Eik, Westerbeek

  In de nabije omgeving vind je uitgestrekte heide, vennen en moerasvelden van de Peel. Wonen in Den Eik is genieten op een eiland van rust, omringd door weilanden, in een mooi Brabants dorp waar de inwoners van het ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 18 juli 2020

  Bouw is gestart | Den Eik, Westerbeek

  De twee-onder-één-kapwoningen in Den Eik bieden je, met een woonoppervlakte van 148 m², alle ruimte om prettig te wonen. De woningen zijn voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en een badkamer en toilet ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Den Eik te Westerbeek

Van € 212.900 tot € 335.900 v.o.n.