Tuin van Woezik

Wijchen Verkoop gestart
Van € 627.050 tot € 657.050 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (2 beschikbaar)
 • Wonen 171 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 394 tot 509 m²

Project Tuin van Woezik

DE BOUW IS GESTART, OPLEVERING IN HET VOORJAAR VAN 2021.

Grenzend aan de gewilde wijk Hofsedam, dichtbij het centrum van Wijchen, wordt een kleinschalig project gerealiseerd met royale tweekappers en vrijstaande woningen. Bovendien beschikken de woningen over een EPC van -0,5, wat betekent dat uw energiekosten tot een minimum beperkt blijven. Het dak vol met zonnepanelen draagt daaraan bij. De vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping is een bijkomend voordeel.

De woningen zijn echte gezinswoningen met op de begane grond een extra ruimte. Ideaal als berging, speelkamer, bijkeuken of als thuiswerkkamer. De bouw is gestart, tijdens de bouw wordt een verlenging van de begane grond met resp. 1,2 en 2,4 m1 meegenomen.

Tuin van Woezik ligt op een ideale locatie: groen, ruim en rustig, maar óók dichtbij het centrum en het NS-station. Scholen, restaurantjes en terrasjes, winkels en medische voorzieningen zijn allemaal dichtbij. Zin om te wandelen of te fietsen? Trek dan de omgeving in en ga op avontuur in het mooie Tweestromenland.

Woningtypes in Tuin van Woezik:

Twee-onder-een-kapwoning – Solis
Het eerste wat opvalt aan deze markante woning, is het witte vlak rondom de openslaande deuren. Maar als u verder kijkt, ziet u nog veel meer moois zoals subtiele details in het metselwerk en variatie in de gevel. De ruime woning heeft standaard drie slaapkamers en ruimte voor een vierde slaapkamer op zolder.

Twee-onder-een-kapwoning – Ventum
Deze ruime woning kenmerkt zich door veel hoge ramen en daarmee veel licht in huis. Kijk ook even naar de subtiele details in de gevel; de variaties in het metselwerk, witte kaders en de kleurvlakken geven de woning karakter. Ook deze woning heeft de mogelijkheid voor vier slaapkamers en volop opties om alles naar uw eigen smaak af te maken.

Vrijstaande woning – Aqua
Stoer en robuust, met een donkere gevel en opvallende, witte accenten. Variaties in het metselwerk geven de woning karakter en zorgen tegelijkertijd voor een stijlvolle uitstraling. U heeft hier alle ruimte om heerlijk te leven. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, op de tweede verdieping is er ruimte voor nog een extra kamer.

Vrijstaande woning – Terra
De lichte gevel en de vele hoge ramen geven deze woning een stijlvolle en vriendelijke uitstraling. Fraaie variaties en accenten in de gevel zorgen voor nog meer klasse. Kijk bijvoorbeeld eens naar de omkadering van de ramen op de eerste verdieping! Ook deze ruime woning heeft volop opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2019

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • vrijstaande woning type Aqua

  Vrijstaande woning € 657.050 v.o.n.
  • wonen 171 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Tuin van Woezik woningtype Aqua (Bouwnr. 24) 171 m² wonen 5 kamers € 657.050 v.o.n.
 • vrijstaande woning type Terra

  Vrijstaande woning € 627.050 v.o.n.
  • wonen 171 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Tuin van Woezik woningtype Terra (Bouwnr. 23) Onder optie 171 m² wonen 5 kamers € 627.050 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tuin van Woezik

Van € 627.050 tot € 657.050 v.o.n.