De Weijzen

Wildervank Verkoop gestart
Van € 285.000 tot € 685.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 23 (12 beschikbaar)
 • Wonen 84 tot 168 m²
 • Aantal kamers 3 tot 7
 • Perceel 157 tot 900 m²

Project De Weijzen

VERKOOPEVENT
Kom de locatie bekijken waar de woningen gebouwd gaan worden in plan de Weijzen in Wildervank en ontvang informatie over de beschikbare woningen en alles wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.
Wanneer: vrijdag 9 juni 2023
Tijdstip: tussen 16:00 - 17:00 uur
Locatie: C.W. Lubberstraat 15 Wildervank
*** Wij hopen u te mogen begroeten ***

HET IS OFFICIEEL, HET GAAT VAN START! Voor de zomervakantie wordt er gestart met de werkzaamheden. De huidige gebouwen worden eerst gesloopt. Aansluitend wordt er gestart met de voorbereidingen voor riool, NUTS en bestratingen. Direct daaropvolgend wordt gestart met de bouw van de woningen in De Weijzen! Haak dus nu nog aan!

Een gezellige en karakteristieke nieuwe buurt op een markante plek: Welkom in De Weijzen te Wildervank!

Nog enkele woningen beschikbaar: Nieuwsgierig? Kijk voor de volledige presentatie op nieuwwonengroningen.nl!

Op de voormalige locatie van natuursteenbedrijf De Weijs realiseren we een nieuwe woonbuurt: De Weijzen. De buurt wordt gekenmerkt door 8 rijwoningen, 4 geschakelde woningen en 10 levensloopbestendige woningen. De woonbuurt bestaat uit verschillende woningtypen met dezelfde uitstraling. De architectuur is geïnspireerd op het voormalige kantoorpand bij de jachthaven. De driehoekige vormen komen abstract terug in een grafisch spel van witte accenten, Groninger rood-oranje bakstenen en bijpassende kozijnen.

LOCATIE
De nieuwe woonbuurt is ruim opgezet, ligt in een waterrijke omgeving en grenst aan de knusse jachthaven van Wildervank. De woonbuurt ligt vlakbij Parkstad Veendam. Om de hoek, op nog geen vijf minuten lopen. bevindt zich een klein winkelcentrum met onder meer een supermarkt. Ook andere voorzieningen zijn dichtbij, zoals een basisschool, kinderdagverblijf, huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. Het dorp bevindt zich tussen Stadskanaal en Hoogezand en in een halfuur rijd je naar provinciesteden Groningen en Assen.

INDELING RIJWONING (nog 2 woningen beschikbaar)
Begane grond: Je komt binnen via de entree/hal met meterkast, volledig betegelde toiletruimte, trapopgang en deur naar woonkamer/keuken. De keukenruimte is aan de voorzijde van de woning gelegen. De woonkamer is tuingericht en is over de volledige breedte van de tuin met mooie raampartijen en tuindeur; kortom veel daglichttoetreding!

Verdieping: middels de vaste trap vanuit de hal kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, losse wasruimte en de technische ruimte. De volledig betegelde badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is standaard voorzien van douche, wastafel en toilet.

INDELING LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING (nog 6 woningen beschikbaar)
Je komt binnen via de entree/hal met meterkast, technische ruimte, volledig betegelde toiletruimte, de kleine slaapkamer aan de voorzijde van de woning en volledig betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel. De grote slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen van circa 15 m2. De keukenruimte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer (tezamen circa 33 m2 groot).

INDELING VRIJSTAANDE WONING MET GESCHAKELDE BERGING (nog 1 woning beschikbaar)
Begane grond: Je komt binnen via de zij entree/hal met meterkast, volledig betegelde toiletruimte, trapopgang en deur naar woonkamer en slaapkamer. De slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is 12 m2 groot. De grote doorzonwoonkamer biedt uitzicht over de royale tuin en is voorzien van openslaande tuindeuren. De open keukenruimte geeft toegang tot de ruime aangebouwde berging (circa 25 m2 groot).

Verdieping: middels de vaste trap vanuit de hal kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, separaat toiletruimte en technische ruimte. De volledig betegelde badkamer is standaard voorzien van douche en wastafel.

Zolder: De bergzolder op de tweede verdieping is bereikbaar met een vlizotrap.

** Wil je slapen en baden beneden? Dat kan bij dit woningtype! Vraag naar de mogelijkheden.

Goed om te weten:
* woonoppervlakte vanaf 90 m2;
* kavelgrootte vanaf 157 m2;
* koopsom is inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch;
* de woning heeft minstens energielabel A+++!;
* de woning is voorzien van vloerverwarming;
* de woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen;
* alle buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden uitgevoerd in kunststof kozijnen.

DUURZAAMHEID
Met nieuwbouw kies je voor structureel lage energiekosten. Daarnaast is de woningwaarde van een duurzame woning ten opzichte van een minder duurzame woning hoger en neemt het verschil alleen maar verder toe! Een woning bijvoorbeeld met energielabel A+++, zoals de woningen in de Weijzen, brengt gemiddeld 14,6% meer op dan een woning met energielabel D (bron: NVM 2022). Een duurzame energiezuinige woning in de Weijzen kan jou wel tot ca € 200,- energielasten per maand besparen. En indien je de woning laat uitvoeren met extra zonnepanelen bespaar je nog eens extra!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Nieuws

 • 3 maart 2023

  Wildervank | Verkoopevent vrijdag 26 april tussen 16:00 - 17:00 uur op locatie

  Kom de locatie bekijken waar de woningen gebouwd gaan worden in plan de Weijzen in Wildervank en ontvang informatie over de beschikbare woningen en alles wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 13 december 2022

  Wildervank loop met ons mee door een levensloopbestendige woning

  Bekijk het filmpje en laat je verrassen door de ruimte en het lichtinval van deze woning. Daarnaast is deze woning ook nog eens super energiezuinig in de basis. Wil je nog meer? Kies dan voor de extra zonnepanelen ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 11 november 2022

  Duurzame woningen en ca €200 lagere energielasten per maand in plan de Weijzen in Wildervank

  Met nieuwbouw kiest u voor structureel lage energiekosten. Daarnaast is de woningwaarde van een duurzame woning ten opzichte van een minder duurzame woning hoger en neemt het verschil alleen maar verder toe. Een ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

De Weijzen

Van € 285.000 tot € 685.000 v.o.n.