Bad Zandvoort

Zandvoort Verkoop gestart
Van € 297.857 tot € 700.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (32 beschikbaar)
  • Wonen 31 tot 111 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Bad Zandvoort

INSCHRIJVING GESTART!

Bad Zandvoort. Een mooi plan waarmee de unieke badplaatsarchitectuur terug gebracht wordt naar Zandvoort.

Bad Zandvoort brengt levendigheid terug in de badplaats. De appartementen liggen dichtbij het centrum van Zandvoort met een divers winkelaanbod en een ruime keuze aan horecagelegenheden. Tevens liggen de zee, het ruime strand en de prachtige duinen naast de deur!

In totaal worden er 50 appartementen (waarvan 34 koop), in diverse prijsklassen, gerealiseerd met bijbehorende bergingen en 71 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn uitsluitend toegankelijk voor de kopers van deze parkeerplaatsen, middels een pasjessysteem.

De appartementenvilla’s (villa Marina, villa Esplanada en villa Oranje) zijn ontworpen door 3 architectenbureaus, die alle 3 een duidelijke relatie met Zandvoort hebben. Alle appartementen hebben of een tuin, terras of een balkon.

Koopt u een villa­appartement bij Bad Zandvoort, dan koopt u automatisch een parkeerplaats. Dan heeft u geen gedoe met parkeren en kunt u uw auto altijd kwijt. Afhankelijk van welk appartement u neemt, heeft u de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats te kopen.

DE BADHUIZEN VAN VROEGER ZIJN TERUG! IN DE STIJL VAN WELEER EN TOCH HELEMAAL VAN DEZE TIJD. BAD ZANDVOORT IS ÓNS PLAN OM DE KROON OP HET WATERTORENPLEIN TE ZETTEN.

Schrijf je nu in op:

Foto's

Omgeving

VERKOOP GESTART!

Op een iconische plek in Zandvoort, aan het Watertorenplein en met de watertoren als goede buur, wordt Bad Zandvoort gerealiseerd. Een project met 50 prachtige appartementen op minder dan een steenworp afstand van de zee. Ze ademen de grandeur van vroeger en zijn voorzien van de gemakken en luxe van nu. Het kan niet anders: dat wordt elke dag opnieuw genieten van uw eigen appartement. En van de omgeving om uw heen: het strand, de duinen, schitterende zonsondergangen, een ijsje van Luciano.

Zandvoort is uitstekend met de auto of fiets te bereiken. Toch handig als de familie een dagje overkomt. Of ze komen natuurlijk met de trein. Wist u dat Zandvoort de enige badplaats in Nederland is met een station? Hoe mooi is dat? Van Amsterdam is het 25 minuten. Van Haarlem 10 minuten.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 32 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Hertog Makelaars Haarlem

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 023-7470002

Esther Otten

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 0624779645
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing