Beaufort - Kerckebosch

Zeist Bouw gestart
Van € 719.000 tot € 2.000.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (1 beschikbaar)
  • Wonen 117 tot 304 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Beaufort - Kerckebosch

Geniet van de rust en de ruimte, Wonen in Beaufort Kerckebosch!

In een groene omgeving gelegen uniek gebouw bestaande uit 19 exclusieve appartementen, een gezamenlijk project van ontwikkelaars NCB Projectrealisatie uit Harderwijk en Slokker Vastgoed uit Huizen. 18 van de appartementen zijn verkocht. Het penthouse is nog beschikbaar, graag komen wij met u hierover in gesprek!

Exclusief, toekomstbestendig en luxe wonen in een unieke bosrijke omgeving. In een nieuw en duurzaam appartement met een royale buitenruimte. Rust, ruimte en groen. Elke dag weer. Dat is wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist.

Beaufort is, naast de groene woonbeleving in Kerckebosch, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante terrassen die volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen bepalen de sfeer in en om uw woning. Door de grote glazen gevels hebben de appartementen een natuurlijke lichtinval. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke landschap rondom. Vanuit uw appartement stapt u zo uw eigen terras op en kijkt u het bos in. Dat is nog eens genieten!

Beaufort telt 19 appartementen verdeeld over tien verdiepingen, waarvan het appartement op de bovenste verdieping met recht de titel penthouse mag dragen. Ieder appartement krijgt z'n eigen karakter.

Elk appartement is ruim bemeten en heeft 2 of 3 slaapkamers en beschikt over één of twee terrassen van totaal 37 tot 87 m2, waardoor u ieder moment van de dag kunt genieten van het buitenleven. Bovendien heeft u minimaal één eigen parkeerplaats in het souterrain.

Ieder appartement wordt hoogwaardig afgewerkt met luxe sanitair van Villeroy & Boch en bijpassende wandtegels. In de badkamer beschikt u over een dubbele wastafel en douchewand. De overige vertrekken zijn ook hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn de wanden alvast gestuukt, dus kunnen meteen voorzien worden van sauswerk of behang en geven de stompe verdiepingshoge deuren iedere ruimte het cachet wat uw appartement verdient.

Duurzame toepassingen zoals triple glas, hoogwaardige isolatie, zeer goede kierdichting, gebalanceerde ventilatie en een warmtepomp die via vloerverwarming ’s winters zorgt voor behaaglijke warmte en ’s zomers aangenaam koelt.

Kenmerken:
- opgeleverd met een compleet ingerichte badkamer
- exclusief keuken
- gasloos gebouwd, dus elektrisch koken
- 3 zonnepanelen per appartement
- minimaal 1 parkeerplaats
- 1 berging per appartement
- gerealiseerd met een SWK waarborgcertificaat

Geïnspireerd op de bosrijke omgeving:
Architect Jeroen Schipper van Orange Architects heeft met Beaufort het visitekaartje voor Kerckebosch ontworpen. Beaufort kent volop natuurlijke omgevingselementen in de opbouw en het materiaalgebruik volgens het zand-stam-bladthema. Zo is het ontwerp geïnspireerd op de bosrijke omgeving.

Duurzaam wonen:
uw nieuwe thuis moet ook voelen als een thuis; een comfortabele en sfeervolle plek. In Beaufort combineren we aangenaam en sfeervol wonen met duurzaam wonen. Voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én voor lagere energielasten!

De locatie:
Beaufort is een van de laatste deelplannen in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijke deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Als inwoner van Kerckebosch woont u in een natuurlijke, groene en gezonde omgeving.

Kerckebosch is een wijk waar kwaliteit voorop staat, zowel in het ontwerp van de openbare ruimte als in het architectonische niveau van de bebouwing. De Beaufort is gesitueerd aan de toekomstige bosrand. Waar de Prinses Margietlaan voorheen nog rechtdoor ging wordt de Beaufort gerealiseerd. Op een steenworp afstand vindt u alle benodigde voorzieningen zoals het wijkwinkelcentrum Kerckebosch, een gezondheidscentrum en openbaar vervoer.

Inmiddels is de bouw gestart van dit unieke appartementencomplex. Wilt u hier ook wonen? Het penthouse met maar liefst 304 m2 woonoppervlakte, bouwnummer 9.19 is nog beschikbaar! Neem voor meer informatie contact met op met één van de makelaars en wie weet woont u straks in dit prachtige penthouse op een bosrijke locatie.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop februari 2022
Start bouw september 2022

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Molenbeek Makelaars Zeist

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6920204

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Zeist

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6920714
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing