ELIX

Zeist Verkoop gestart
Van € 584.900 tot € 1.080.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (14 beschikbaar)
  • Wonen 115 tot 194 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 350 tot 600 m²

Project ELIX

BINNENKORT IN DE VERKOOP:

Nieuwbouwproject ELIX biedt ruimte voor al je duurzame woonwensen in de vernieuwde wijk Kerckebosch te Zeist.
Initiatiefnemer BPD Gebiedsontwikkeling zoekt nu betrokken deelnemers om samen in co-creatie dit uniek plan te ontwikkelen.
Meld je aan op de website: nieuwbouw-elix-kerckebosch.nl zodat wij je op de hoogte kunnen houden.

ELIX
Het project Elix is een uniek project: een sustainable community. Elix wordt een toonaangevende, sociale en circulaire ontwikkeling in Kerckebosch (deelwijk "De Hout"), ontwikkeld in samenwerking met de toekomstige bewoners. Een duurzaam leven leiden zal bij Elix nooit als een last voelen, maar als een natuurlijk onderdeel van het leven. In deze nieuwe buurtschap staan de volgende thema's centraal: Delen, Gezondheid en Natuur.

Uniek aan dit project is hoe elementen als samen ontwikkelen, gezond wonen en delen van diensten en voorzieningen samenkomen met circulair bouwen met hout (CLT)) en de natuur inclusieve aspecten van het ontwerp. En dat in de prachtige natuurlijke omgeving van de Zeister bossen en hei. ELIX is helemaal in lijn met de visie van Kerckebosch, op een DuurSame manier ingericht.

De gemeenschappelijke visie van de toekomstige bewoners zal vanaf het begin af aan de drijvende kracht vormen bij dit ambitieuze project. Wonen in Elix maakt duurzaam wonen een fluitje van een cent door het ontwerp, het beheer en de levenscyclus van de leefomgeving met elkaar invulling aan te geven. Het uitdragen van deze identiteit dient te leiden tot een gemeenschap die zich hierdoor aangetrokken voelt.

Planning:
De start verkoop staat gepland op 15 september a.s. om 17.00 uur. Schrijf je in op de projectwebsite om op de hoogte te blijven.
De eerste woonworkshop zal naar verwachting medio oktober plaats vinden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2020
Verwachte start bouw februari 2021
Verwachte oplevering mei 2022

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

ELIX

Van € 584.900 tot € 1.080.000 v.o.n.