Op Zuid

Zetten Verkoop gestart
Van € 165.000 tot € 439.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 77 (28 beschikbaar)
  • Wonen 105 tot 250 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 126 tot 664 m²

Project Op Zuid

Start verkoop 20 riante koopwoningen 26 november om 12:00 uur!

In Op Zuid in Zetten staat misschien ook wel jouw nieuwe droomwoning. Op loopafstand van de dorpskern komen 77 nieuwbouwwoningen, met volop keuze tussen verschillende types tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Je hebt veel opties om de woning aan te passen aan jouw woonwensen. Daarnaast ben je verzekerd van een prachtige, duurzaam ontwikkelde locatie met goede ontsluitingswegen. De nieuwe wijk is ruim opgezet en kindvriendelijk: veel openbaar groen en een leuke speelplek zorgen ervoor dat de kinderen zich hier echt kunnen uitleven en veilig buiten kunnen spelen.

Het gaat een wijk met grote diversiteit worden. Van de tussen- en hoekwoningen wordt ongeveer 30% aangeboden als huurwoning. Zo ontstaat er een gezonde mix van huur en koop en daarmee grote diversiteit in mensen die zich thuis gaan voelen in deze kleinschalige wijk. Ook qua prijsrange zal er variatie zijn, om voor zoveel mogelijk mensen interessante woonmogelijkheden te bieden. De vrije kavels bieden de mogelijkheid om naar wens een vrijstaande woning te realiseren.

MorgenWonen
De huurwoningen zijn inmiddels verkocht, maar gezien de grote vraag zijn er ook 11 duurzame koopwoningen woongereed aangeboden. Voor deze woningen geldt dat er een spectaculaire verkorting van de bouwtijd wordt gerealiseerd door de nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. Wat houdt dit in? Bouwen wordt assembleren. Alle hoogwaardige bouwdelen worden ‘plug & play’ samengesteld met slimme constructies. Het resultaat: een duurzame woning van hoge kwaliteit, onderhoudsarm en energienotanul. De woningen zijn binnen één dag wind- en waterdicht en worden al binnen 10 dagen na montage van de laatste woning volledig woonklaar opgeleverd.
 
MorgenWonen: korte bouwtijd en hoogwaardig resultaat.

7 Levensloopbestendige woningen: 5 tussenwoningen, 2 hoekwoningen
Deze woningen worden aangeboden volgens het MorgenWonen concept, dus dat wil zeggen: duurzaam én volledig woonklaar, met onder meer zonnepanelen, een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur.
De kavelgroottes van de tussenwoningen zijn circa 153 m2 en de kavelgroottes van de hoekwoningen zijn circa 200 m2.
Alle woningen beschikken over een berging in de achtertuin van circa 6 m2. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. De andere zijde is bedekt met gebakken dakpannen. Parkeergelegenheid voor deze woningen is openbaar geregeld.

Zie jij jezelf wonen in een duurzame en volledig woonklare woning, met een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur?
 

Vrije kavels
Wil je de mogelijkheid om zelf jouw nieuwe droomwoning te realiseren? Dat kan! Op Zuid in Zetten biedt 7 kavels waar je jouw vrijstaande woning mag (laten) bouwen.
 

Fase 2
De tweede fase van Op Zuid in Zetten gaat 26 november in de verkoop!
Bij deze koopwoningen heb je volop keuze in woningtypes: tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Je hebt veel mogelijkheden qua indeling van je toekomstige woning, zodat je echt je eigen droomhuis kunt realiseren. De woningen worden gebouwd in zogenoemde traditionele bouw: twee lagen en een kap. Het plan is om de woningen in een authentieke jaren ’30 stijl te bouwen, met traditionele kwaliteit en mooie architectonische details.
De nadruk zal liggen op prachtige twee-onder-een-kapwoningen: daarvan gaan er 14 stuks in verkoop. Daarnaast komen er 2 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Hier zit vast wel iets voor jou bij!

Binnen de woningtypes is er weer variatie in bijvoorbeeld geveldetails, kleurgebruik en woningindeling. Je kunt dus echt kiezen voor de woning die bij jou past. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een berging en parkeerplaats op eigen terrein. Voor de rijwoningen is er volop parkeergelegenheid voor de deur of om de hoek.

Wil je op de hoogte blijven over dit project? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website opzuidinzetten.nl

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 77 huizen in dit project zijn er nog 28 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing