De Kroon

Zevenaar
Van € 310.000 tot € 575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 28 (geen beschikbaar)
 • Wonen 84 tot 132 m²
 • Aantal kamers 3

Project De Kroon

Vooraankondiging:
De Pre-sale is gestart. U kunt zich vanaf heden inschrijven voor de appartementen en/of penthouses van de Kroon in Zevenaar. Dit is mogelijk via de fraaie website van het project in Zevenaar? Een goede keus. Het is een heerlijke stad met een dorps karakter, met het gezellige centrum en de uitgestrekte natuur letterlijk aan uw voeten. Zeker als u kiest voor een royaal driekamerappartement in De Kroon…

De Kroon verrijst op de hoek van de Koningslinde en het Noordeinde in Zevenaar en is een slank, elegant en markant vormgegeven gebouw. Het complex telt 10 woonlagen met 28 royale en lichte koopappartementen die allemaal net weer even anders zijn. De ligging is geweldig, aan het Noordeinde. Op loopafstand van supermarkten, winkels, theater, bioscoop, cafés en restaurants. Hier zet u echt een kroon op al uw woonwensen.

Het appartementencomplex is ontworpen door Weusten Liendenbaum Architecten en heeft een ronding waardoor het een speels en eigentijds uiterlijk kent. Bij het kleurgebruik is gestreefd naar een goede inpassing in de omgeving. Van de 28 appartementen zijn er 4 penthouses. Deze penthouses komen op de bovenste 2 etages van het gebouw. Alle appartementen zijn 3 kamerappartementen, hebben een fraai balkon, berging en parkeerplaats.

Foto's

Omgeving

ZEVENAAR. HET BRUISENDE HART VAN DE LIEMERS
De Kroon ligt in het pittoreske Zevenaar, het bruisende hart van de Liemers. Een heerlijke stad met een dorps karakter, waar het meer dan prettig wonen is. Het gezellige en historische centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod en een levendige binnenstad. En in een oogwenk bent u in het prachtige buitengebied.

DE LIEMERS
Zevenaar is ‘de hoofdstad’ van de Liemers. Een afwisselende streek met rivieren, bossen, grazige weiden en bochtige dijken. Hier stromen de Rijn en de (Oude) IJssel en woont u vlak bij de Veluwe en het Montferland. Dorpen en steden als Bergh, Didam en Doesburg ademen de sfeer van lang vervlogen tijden en voor watersporters is er volop vertier op de Rhederlaag en in de havens van Lathum en Groesbeek.

VOLOP VOORZIENINGEN
Zevenaar is een fijne en compacte stad. Het gezellige en historische centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod en u vindt er tal van aanvullende voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur, uitgaan, zorg en een bruisend verenigingsleven. Op loopafstand bevinden zich het winkelcentrum en de markt met zijn gezellige restaurants, terrassen en bioscoop. In Zevenaar is alles vlakbij en goed te bereiken te voet of op de fiets.

GOED BEREIKBAAR
Zevenaar is centraal gelegen in de Liemers en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. NS Station Zevenaar ligt vlakbij en op termijn zal een tweede station gebouwd worden in Groot-Holthuizen. Met de snelweg A12 en de A18 binnen bereik, bent u snel in Arnhem, Doetinchem, Utrecht of Duitsland. Maar waarom zou u? Zevenaar heeft alles!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • 3 kamer appartement

  Portiekflat Van € 310.000 tot € 375.000 v.o.n.
  • wonen 84 tot 96 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • penthouses

  Penthouse Van € 525.000 tot € 575.000 v.o.n.
  • wonen 129 tot 132 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Kroon

Van € 310.000 tot € 575.000 v.o.n.