Wonen in De Tol

Zevenaar Verkoop gestart
Van € 329.500 tot € 489.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (5 beschikbaar)
  • Wonen 127 tot 145 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 203 tot 513 m²

Project Wonen in De Tol

“Wonen in De Tol”

4 2-onder-1 kapwoningen en 4 unieke vrijstaande woningen gelegen in één van de meest gewilde woonwijken van Zevenaar, root-Holthuizen. De woningen worden allen traditioneel en energiezuinig gebouwd. De vrijstaande woningen hebben standaard een uitbouw van 2.4 meter en een aangebouwde berging/garage.

LET OP: Inschrijven kan nog tot en met 5 februari 2021!

De woningen passen helemaal in het huidige, mooie straatbeeld van de woonwijk en beschikken allen over een ruime kavel met eigen oprit. Het woonoppervlak start bij 127m2 tot en met circa 145m2 en zijn veelal met de tuinen gericht op het Zuiden. Wie wilt dat nu niet!

Omgeving
Groot-Holthuizen is de woonwijk aan de oostkant van Zevenaar. Deze woonwijk kenmerkt zich door de groene omgeving, de ruimte en rust, maar is toch gelegen op fietsafstand van het stadcentrum van Zevenaar. Bij de ontwikkeling van de woonwijk is één van de belangrijkste uitgangspunten het historisch landschap geweest. De wijk is opgedeeld in vijf buurtschappen, te weten: De Tol, De Bem, De Stede, De Houtkamp en Het Hof.

Groot-Holthuizen is een autoluwe woonwijk waar kinderen nog op straat kunnen spelen en fietsen. Een woonwijk met een groen en dorps karakter, maar toch dicht bij het centrum. Het centrum van Zevenaar met al haar winkels, horeca en recreatiemogelijkheden is dan ook gemakkelijk bereikbaar. (Basis)scholen, sportvelden, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn als vanzelfsprekend in de directe omgeving bereikbaar. Het is niet voor niets dat de wijk Groot-Holthuizen de meest gewilde woonwijk is van de gemeente Zevenaar. Groot-Holthuizen: “Hier wil ik wonen”!!

Vrijblijvende aanbieding
Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2021

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in De Tol

Van € 329.500 tot € 489.500 v.o.n.