Park de Zevenloft - in voorbereiding

Zevenhuizen (ZH)
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (geen beschikbaar)

Project Park de Zevenloft - in voorbereiding

Park de Zevenloft | Zevenhuizen
Het nieuwbouwplan Park de Zevenloft bestaat uit 16 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning op zéér ruime kavels.

4 twee-onder-één-kapwoningen (20%) zullen standaard worden uitgevoerd met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Hiermee zijn deze woningen extra geschikt voor senioren of mindervalide doelgroep. De overige woningen kunnen met beperkte ingrepen en/of opties alsnog slaap-en badkamer op de begane grond realiseren in de toekomst. De woningen zijn hiermee zeer flexibel en toekomstbestendig.

Het plangebied betreft het gebied ten oosten van de kern Zevenhuizen. Het plangebied is ingeklemd tussen de Knibbelweg met sloot (tevens de ontsluitingsweg), Anjerlaan met sloot en bestaande woningen. De bestaande woningen aan de zuidwestzijde zijn vooral nieuwbouwwoningen, bekend als het Zevenrozenhof. Ten noordwesten bevindt zich naast de bestaande woningen, met gecombineerde bedrijfsbestemming, ook tuincentrum Welkoop. Tuincentrum Welkoop gaat op termijn plaatsmaken voor een aantal woonkavels.

Aanmelden als belangstellende;
Heeft u interesse in een woning, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier van de projectwebsite parkdezevenloft.nl. Wij houden u dan op de hoogte van dit plan en informeren u zodra de verkoop van de woningen start.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 17 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Park de Zevenloft - in voorbereiding

Prijs op aanvraag