Koningskwartier fase 8

Zevenhuizen (ZH)
Van € 482.500 tot € 699.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 28 (5 beschikbaar)
 • Wonen 141 tot 189 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 133 tot 379 m²

Project Koningskwartier fase 8

Koningskwartier fase 8 | Start verkoop dinsdag 26 oktober as. om 10.00 uur
Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie beschikbaar, waaronder de brochure, prijslijst e.d. U kunt zich vanaf dat moment via de website koningskwartierzevenhuizen.nl aanmelden op bouwnummerniveau.

De inschrijving sluit maandag 1 november as. om 12. 00 uur.

Nieuw woningaanbod in het Koningskwartier

Fase 8: 28 koopwoningen
Na het succes van eerdere fasen blijft Koningskwartier volop in ontwikkeling! Vol trots introduceren wij fase 8. In fase 8 realiseren wij 28 koopwoningen, die in type en uitvoering anders zijn. De ligging van Koningskwartier is ideaal. U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor: na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Over de wijk Koningskwartier
Koningskwartier is deels klaar, in aanbouw en in ontwikkeling. De eerste fases worden naar tevredenheid bewoond.

De ligging van Koningskwartier is ideaal. U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Zevenhuizen-Zuid wordt een plaats voor jong en oud met veel groen, rust en veiligheid en tegelijk zeer centraal gelegen tussen Rotterdam, Gouda en ‘s-Gravenhage.

In de nabijheid ligt een keur aan recreatiemogelijkheden; de Eendragtspolder met daarin de internationale roeibaan “Willem-Alexanderbaan”, het Rottemerengebied en de Zevenhuizerplas liggen allemaal op een steenworp afstand van deze nieuwe wijk. Zevenhuizen is een aantrekkelijk dorp om te wonen met een kleinschalig dorps woonmilieu, een landelijke groene uitstraling, een sterk verenigingsleven en strategisch gelegen nabij snelwegen. Kortom, een verborgen parel. In totaal worden in Zevenhuizen-Zuid in de komende 15 tot 20 jaar zo’n 1.200 woningen gebouwd. Deze woningen worden fasegewijs ontwikkeld, waarbij iedere fase een afgerond geheel vormt. Het totale plangebied is gelegen tussen de Noordelijke Dwarsweg, de Knibbelweg, de N219, de Zuidplasweg en het Nijverheidscentrum.

Foto's

Omgeving

OMGEVING
Zuidplas is een bijzonder gebied met de karakteristieke dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Een gebied met alle ruimte om te wonen, te werken en te recreëren in een dorpse ambiance, midden in de Randstad. Een gebied dat nuchterheid uitstraalt, maar tegelijkertijd ongelimiteerd in mogelijkheden is. Gewoon Grenzeloos dus.

Gewoon grenzeloos genieten dichtbij het Groene Hart
Waar denkt u aan bij het Groene Hart? Precies, aan recreëren in het groen. Zuidplas is als het ware de poort naar het Groene Hart. Inspanning of ontspanning begint hier! Elk dorp in Zuidplas heeft veel mogelijkheden om te recreëren. En niet zelden zelfs unieke mogelijkheden: hoeveel gemeenten hebben een internationale roeibaan op hun grondgebied, zoals de Willem-Alexander roeibaan in de Eendragtspolder?

Met zoveel natuur om de hoek is een prettige besteding van uw vrije tijd alvast gewaarborgd! Sportief bezig zijn kan op tal van manieren. Van fietsen tot wandelen, van paardrijden tot golfen. Zuidplas is ook een echte watersportgemeente. 's Zomers is het er heerlijk zeilen, varen of surfen, met een beetje geluk kunt u 's winters de schaatsen onderbinden. En natuurlijk zijn er in Zuidplas genoeg eet- en drinkgelegenheden langs de diverse vaar-, wandel- en fietsroutes. Goed voor een dag grenzeloos genieten!

Natuur en water dichtbij
In Zuidplas is het ook onbeperkt genieten van natuur en water. Recreatiegebieden als de Rottemeren, de Zevenhuizerplas en Hitland ontvangen jaarlijks duizenden recreanten. Een tocht per boot van de Hollandse IJssel naar de Rottemeren brengt u terug in de tijd. Polders nodigen uit voor een fietstochtje met het hele gezin - picknickmand achterop - of uw trainingswandelingen voor de Vierdaagse.

Eeuwenoude historie
Ook op het gebied van historie hebben de Zuidplas dorpen een streepje voor. Nog altijd is de ontstaansgeschiedenis van Zuidplas met het blote oog goed te zien. Dijken, molens en polders ademen een eeuwenoude historie. De unieke molenviergang bij Zevenhuizen is nog geheel in tact. De Steenovens, waar van klei uit de Hollandsche IJssel de beroemde gele IJsselsteentjes werden gebakken, zijn geheel gerestaureerd. Het is een levend geschiedenisboek, aantrekkelijk om zomaar doorheen te dwalen. Dorpen hebben nog hun eigen gezicht behouden, fietspontjes ademen de sfeer van vroeger tijden

Cultuur en evenementen
In Zuidplas kunt u genieten van dorpse gezelligheid, het gehele jaar door. Elk dorp heeft zijn eigen tradities en eigen evenementen. Maar ook het aanbod van de omliggende steden ligt onder handbereik, door de centrale ligging van Zuidplas in de randstad. Het beste van twee werelden!

Lees meer over wonen in het Koningskwartier op koningskwartierzuidplas.nl

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • Keizer

  Tussenwoning € 530.000 v.o.n.
  • wonen 157 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Keizer (Bouwnr. 0) 157 m² wonen 5 kamers € 530.000 v.o.n.
 • Koningin

  Tussenwoning € 610.000 v.o.n.
  • wonen 189 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Koningin (Bouwnr. 0) 189 m² wonen 5 kamers € 610.000 v.o.n.
 • Mantel

  Tussenwoning € 482.500 v.o.n.
  • wonen 141 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Mantel (Bouwnr. 0) 141 m² wonen 5 kamers € 482.500 v.o.n.
 • Troon

  Tussenwoning € 497.500 v.o.n.
  • wonen 149 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Troon (Bouwnr. 0) 149 m² wonen 5 kamers € 497.500 v.o.n.
 • Vorst

  2-onder-1-kapwoning € 699.500 v.o.n.
  • wonen 181 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vorst (Bouwnr. 0) 181 m² wonen 5 kamers € 699.500 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Koningskwartier fase 8

Van € 482.500 tot € 699.500 v.o.n.