Koningskwartier fase 8

Zevenhuizen (ZH) Verkoop gestart
Van € 490.000 tot € 760.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (17 beschikbaar)
  • Wonen 119 tot 176 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 133 tot 339 m²

Project Koningskwartier fase 8

Bouw reeds gestart! Verwachte oplevering eind 2023.
Energiezuinige woning dus lagere maandlasten voor energie. Nog een paar woningen te koop.
Bel of mail ons voor informatie

Zeven fasen gingen er al aan vooraf. Met fase 8 krijgt Koningskwartier nóg meer z’n definitieve karakter: dat van een ruim opgezet plan, met woningtypen die verrassend van architectuur zijn. En net als de voorgangers is fase 8 er één die een groen accent krijgt en nog net zo'n dorps gevoel.

De vier typen woningen die er gepland zijn, liggen één voor één op aantrekkelijke locaties in het plan. U kunt er wonen aan de lanen in Koningskwartier of met uitzicht op het park. En misschien heeft u wel een voorkeur voor de woningen aan de rand, waar groen en water samenkomen. In alle gevallen maakt u de keus voor maximaal woonplezier. Met een dorp in de nabijheid, een stad aan de horizon en recreatiemogelijkheden rondom.

45 woningen in totaal
In fase 8 van Koningskwartier komen er in totaal 45 woningen bij. Keuze bijvoorbeeld uit twee typen eengezinswoningen, met beukmaten van 5,40 meter (type Isabella) en 6,00 meter, mét veranda (Letizia). Wonen in een eengezinswoning kan zelfs heel exclusief aandoen, als u valt voor Mathilde met haar 7,20 meter breed. En is het privilege van halfvrijstaand wonen iets voor u? Philip heet de tweekapper in het plan, met 6,00 meter beukmaat.
Alle woningen liggen verspreid over het plan. U kiest voor de plek in fase 8 die u het meest aanspreekt.

Elke locatie een eigen sfeer
In fase 8 krijgt elk locatie een eigen sfeer. Aan de lanen vindt u woningen die appelleren aan de jaren dertig, met rood-bruin als overheersende kleur voor de baksteen en antraciet voor de dakpan. Hier en daar onderbreekt een woning met wit keimwerk het straatbeeld op een verfrissende manier. De woningen die op het park zijn georiënteerd hebben weer een lichtere aardetint meegekregen.

Ook hier springt een detail in het oog: de veranda’s aan de voorzijde, een witte uitbouw die het buitenplezier sterk vergroot. En heeft wonen aan de rand uw voorkeur? Daar zijn weer woningen te vinden die gemeleerd van kleur zijn, met een enkel accent in wit.

Duurzaam, wat dacht u!
Terechte vraag: hoe zit het met de toekomstbestendigheid van uw nieuwe woning? Natuurlijk houdt Koningskwartier daar maximaal rekening mee. Gasleidingen komt u niet tegen in deze wijk van de toekomst. Een slimme warmte-koude-opslag in combinatie met individuele warmtepompen wel. In de winter haalt u er warmte mee naar boven, in de zomer koelt het systeem uw woning. En wel op de meest behaaglijke manier: met vloerverwarming.

De isolatiewaarde van alle woningen voldoet niet alleen aan de actuele eisen van de overheid, Koningskwartier gaat zelfs nog een stap verder. U woont er bijna energieneutraal, ook dankzij de zonnepanelen op het dak. Scheelt toch flink op uw energienota. En het geeft een goed gevoel, te weten dat u geen fossiele brandstoffen nodig heeft om er warmpjes bij te zitten.

Foto's

Omgeving

Dorp om de hoek, stad aan de horizon

Zevenhuizen is eigenlijk die plek die alles mee heeft. Je hebt er nog de gemoedelijkheid die je kent van een dorp. Compleet met het straatnaambordje dat die status bewijst: Dorpsstraat. In naam een dorp, met ondertussen met genoeg voorzieningen om het de zesduizend Zevenhuizers naar de zin te maken. En wat niet direct voorhanden is in eigen dorp, is een paar kilometer verderop wel te vinden. In ieder geval bij ‘grote buur’ Rotterdam.

Koningskwartier is zo’n wijk om jaloers op te zijn. Het gebied dat aan de zuidkant van het dorp is ontwikkeld wás groen en blijft groen. Door de royale opzet van het plan is er veel ruimte voor groen in de wijk. Tuinen zijn gemiddeld groot. En nu de wijk al zeven fasen oud is, is pas goed te zien hoe wonen en natuur samengaan in Koningskwartier.

Alle dagelijkse voorzieningen dichtbij
Vanaf uw aanstaande woning is het maar een klein stukje naar het dorp. Niet groot, wel gemoedelijk. Het winkelaanbod is meer dan toereikend voor wat u elke dag nodig heeft. En wat zo’n Dorpsstraat extra sfeervol maakt is dat u daar de boodschappen doet bij lokale winkeliers. Schoolgaande kinderen? Met twee basisscholen binnen de dorpsgrenzen hoeft u ook daarvoor niet ver weg. Ook typisch dorps: verenigingen die nog bloeien. Sport en cultuur, maar ook allerlei andere dorpsverenigingen die ‘thuis’ zijn in dorpshuis Swanla dat ook als theater dienst doet.

Strategischer kunt u niet wonen
Extra pluspunt van Zevenhuizen, in het bijzonder Koningskwartier: de locatie. Beter gezegd, de strategische locatie. De Zuidplasweg en de N219 liggen om de hoek. Vandaaruit is er een directe aansluiting met de A12 en de A20. Bus 175 heeft als bestemmingen Nesselande en station Rotterdam Alexander. En ook fietsen doet u er voor uw plezier. Fietspaden liggen vaak vrij van de weg. Dus ook nog eens veilig. Routes genoeg: Zevenhuizen ligt in een uitloper van het Groene Hart. De Rottemeren en de Zevenhuizerplas zijn aantrekkelijke bestemmingen om op twee wielen naar toe te rijden.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 45 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Scheele Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0180-315544
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Koningskwartier fase 8

Van € 490.000 tot € 760.000 v.o.n.