Weidse Weelde

Zoetermeer Bouw gestart
Van € 366.000 tot € 699.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 67 (geen beschikbaar)
  • Wonen 84 tot 151 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
Blikvanger Alle appartementen zijn verkocht! Alle kopers gefeliciteerd!

Project Weidse Weelde

Weidse Weelde - 67 Stijlvolle appartementen

100% verkocht!

Wonen aan een prachtig natuurgebied
Stel je eens voor… de zon schijnt en je begint de dag met een kop koffie op je terras uitkijkend over het groen van Bentwoud. Dat kan straks in een van de 67 appartementen in Weidse Weelde. Een mooi appartementengebouw aan de rand van Zoetermeer Oosterheem en grenzend aan een prachtig natuurgebied.

Het appartementengebouw bestaat uit 13 woonlagen, inclusief de begane grond, en de woningen variëren van ca. 84 tot 151 m2. Bijzonder aan Weidse Weelde is de architectuurstijl met een knipoog naar de Dudok stijl. Een mooie, Hollandse architectuurstijl uit de jaren ’20-’30. En dat zie je terug in de krachtige horizontale en verticale lijnen, het gebruik van traditionele en natuurlijke materialen en mooie vlakverdelingen.

Hoe ziet het gebouw eruit?
De 67 appartementen zijn verdeeld over 13 woonlagen en lopen uiteen van ca. 84 tot 151 m2. Het merendeel van de appartementen heeft 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. 

De verdeling van de appartementen is als volgt:
- 1 appartement van ca. 141 m2 op de begane grond *VERKOCHT*
- 42 appartementen van ca. 84 m2 *VERKOCHT*
- 10 appartementen van ca. 99 m2 *VERKOCHT*
- 10 appartementen ca. 107 m2 *VERKOCHT*
- 4 penthouses variërend van ca. 99 tot 151 m2 *VERKOCHT*

Parkeren
- Elke woning krijgt de beschikking over 1 eigen parkeerplaats.
- Fiets parkeren wordt gerealiseerd op de begane grond en de bergingen bevinden zich in de woningen zelf.

De koopsom is inclusief
- een complete keuken met inbouwapparatuur
- sanitair en tegels
- warmtebron- en pomp

De servicekosten variëren tussen ca. € 99 tot € 193 (voor de penthouses)

Disclaimer:
Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

Omgeving

Weidse Weelde ligt in Zoetermeer Noordoost, aan Sportpark- en natuurgebied Bentwoud in de wijk Oosterheem. Zoetermeer Oosterheem is een nieuwbouwwijk van ongeveer 8.500 woningen waarbij Weidse Weelde één van de laatste ontwikkelingen in het gebied is.

Weidse Weelde ligt zeer centraal. In 5 minuten ben je met de auto op de A12 waardoor Den Haag, Rotterdam, maar ook Gouda makkelijk en snel bereikbaar zijn. En dat niet alleen. De randstadrail ligt eveneens dichtbij, zodat ook met openbaar vervoer bijvoorbeeld Den Haag goed bereikbaar is.

Scholen, gezondheidszorg, winkels? Je vindt het allemaal terug in buurt. Maar wist je dat in Zoetermeer ook veel sportvoorzieningen aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, hockey, golf, skiën, roeien, paardrijden en nog veel meer. Een liefhebber van de natuur? Ook dat is mogelijk in één van de vele recreatiegebieden in en rondom Zoetermeer. In de achtertuin ligt bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied van Bentwoud.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop april 2021
Start bouw maart 2022
Verwachte oplevering december 2023

Woningtypen

Van de 67 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Weidse Weelde

Van € 366.000 tot € 699.000 v.o.n.