Bospark Ekelenberg

Zuidwolde (DR) Oplevering gestart
Van € 749.500 tot € 847.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (8 beschikbaar)
  • Wonen 169 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 1.185 tot 2.185 m²

Project Bospark Ekelenberg

Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, zijn 9 riante villa’s op grote kavels gerealiseerd in Bospark Ekelenberg. Wil jij elke dag van de week genieten van een vakantiegevoel, vanuit jouw energiezuinige woning aan de bosrand? Dan is dit jouw kans! Dit plan biedt je alle rust en een zee aan ruimte, zowel in huis als rondom.

Zuidwolde is een heerlijke woonplaats! Alle voorzieningen liggen op fietsafstand en met de auto rijd je direct vanuit Bospark Ekelenberg de N48 op. De buurt is speels van opzet, met woningen in allerlei types en stijlen door elkaar heen en je wordt omringd door een prachtige bosrijke natuur die direct aan jouw achtertuin grenst.

De villa’s zijn verrassend breed en bieden, zowel boven als beneden, heel wat vierkante meters. Lekker veel leefruimte dus en dat merk je meteen! De grote achtertuin grenst aan een prachtige groene bosrand en parkeren is mogelijk op je eigen oprit.

Via de hal kom je de woning en de riante woonkamer met aansluitende woonkeuken binnen. Aan de andere kant bereik je langs dezelfde hal de slaap- en badkamer op de begane grond. Hierbij kom je door de bijkeuken waar plek is voor de wasmachine en de droger. Openslaande tuindeuren in de woonkeuken en de slaapkamer bieden toegang tot een heerlijke tuin die uitkijkt op de bosrand.

De villa’s zijn uitgevoerd in een mix van metselwerk en houten delen die je samenstelt in de kleuren van het palet die jou aanspreken. Het dak is voorzien van een overstekende dwarskap en heeft een lage gootlijn. Wat in het oog springt is de markante aanbouw opzij van de woning. Ter hoogte van de badkamer op de eerste verdieping zorgt een standaard dakkapel voor extra lichtinval en ruimte.

De woningen zijn op afspraak te bezichtigen. De complete verkoopdocumentatie is te verkrijgen via ons kantoor.

Foto's

Omgeving

Alles wat je nodig hebt, vind je gewoon op loop- en fietsafstand van jouw nieuwe woning in Bospark Ekelenberg. Op slechts 800 meter liggen al de eerste centrumvoorzieningen van het dorp Zuidwolde; winkels, de bouwmarkt, een basisschool, een huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. De directe omgeving van Zuidwolde is bovendien prachtig bosrijk en landelijk en nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten!

Zuidwolde ligt in het hart van Drenthe, dus mooi centraal en dichtbij alle uitvalswegen. Je ondervindt hier totaal geen hinder van. Het is alleen maar voordelig dat je zo de N48 en A28 oprijdt! Zwolle ligt op een half uurtje rijden, Amsterdam en Amersfoort is slechts binnen 1,5 uur te bereiken. In een kwartier ben je met de auto al in Hoogeveen, in 20 minuten in Meppel en in Ommen. In een uur rijden ben je al in Groningen.

Bospark Ekelenberg zelf wordt voor autoverkeer ontsloten via de Slagendijk. Het fietspad richting de Industrieweg is inmiddels vernieuwd en ook de voetgangers- en fietsroute aan de kant van de Ommerweg krijgt een update zodat je nog beter van A naar B kunt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start bouw oktober 2022
Start verkoop januari 2023
Start oplevering september 2023

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bospark Ekelenberg

Van € 749.500 tot € 847.500 v.o.n.