De Roskam

Zundert Verkoop gestart
Van € 330.000 tot € 700.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (4 beschikbaar)
  • Wonen 89 tot 191 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project De Roskam

De Roskam
Wonen in het hart van Zundert in appartementen voorzien van alle gemakken.

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Midden in het centrum van Zundert worden 21 nieuwbouw appartementen gerealiseerd op de plek van de voormalige Roskam. Het project De Roskam bestaat uit de sloop van de bestaande bebouwing, waarna op de vrijkomende locatie 21 appartementen met een commerciële plint worden gerealiseerd. De nieuwbouw wordt deels achter het naastgelegen pand Markt 28 gebouwd. Het monumentale pand op de locatie Markt 28 blijft behouden. Onderdeel van het plangebied zijn ook het parkeerterrein achter De Roskam en de achtertuin van Markt 28. Deze locaties samen vormen in de nieuwe situatie het parkeerterrein.

Voor een kwalitatief hoogwaardig ontwerp op deze prominente plek in Zundert is Bedaux de Brouwer architecten ingeschakeld. Het nieuwe gebouw bestaat uit 4 lagen met een verdiepte bouwlaag op het achterste deel. Op de bovenste, terug liggende, bouwlaag worden luxe penthouses voorzien met een ruim dakterras.
Alle appartementen hebben een royale buitenruimte, minimaal 2 slaapkamers, een luxe badkamer met 2e toilet, een (fietsen)berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein. Tevens zijn alle appartementen voorzien van een eigen bodemwarmtepomp met koelfunctie.

Via de projectsite deroskamzundert .nl kunt u meer informatie over de appartementen vinden en kunt u zich inschrijven voor een van de bouwnummers naar uw voorkeur.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2021

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Roskam

Van € 330.000 tot € 700.000 v.o.n.