De Tuinderij Fase 3

Zundert Verkoop gestart
Van € 254.000 tot € 475.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (9 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 175 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 100 tot 730 m²

Project De Tuinderij Fase 3

Aan de groene rand van Zundert ontwikkelt Maas-Jacobs het plan ‘De Tuinderij’. Het plan is divers in typologie en architectuur, bestaande uit rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, levensloopbestendige woningen en bouwkavels. 

De Tuinderij fase 3 bestaat in deze fase uit 43 grondgebonden koopwoningen en 1 bouwkavel. De woningen worden te koop aangeboden in een prijsklasse vanaf € 254.000,-- v.o.n. 

Momenteel wordt fase 1 opgeleverd en is fase 2 in uitvoering. De verkoop van fase 3 is sinds 29 april j.l. gestart.

Op de projectwebsite detuinderijzundert . com is digitaal de uitgebreide projectinformatie beschikbaar van deze prachtige woningen.

Als u zich wilt inschrijven voor deze woningen dan verzoeken wij u vriendelijk u keuze(s) kenbaar te maken op de website en de stappen van het inschrijfformulier volledig te volgen.

Op de projectwebsite hebben we de meest veelvoorkomende vragen reeds voor u beantwoord. Als uw vraag daar niet tussen staat, dan kunt u deze natuurlijk altijd aan ons stellen en contact opnemen met ons kantoor.

Geïnteresseerd in een prachtige woning binnen het plan De Tuinderij fase 3?  Klik dan hier op Funda op de diverse woningtypen voor meer informatie of ga naar de project website: detuinderijzundert . com

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Van Hassel Makelaars o.g.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2020

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Tuinderij Fase 3

Van € 254.000 tot € 475.000 v.o.n.