Agnietenhof

Zwartsluis Bouw gestart
Van € 269.500 tot € 525.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 18 (geen beschikbaar)
 • Wonen 90 tot 158 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 211 tot 255 m²

Project Agnietenhof

Nog 2 penthouses te koop
Bouw gestart oktober 2020

Wonen tussen de rietvelden van de Weerribben-Wieden en het hart van Zwartsluis?
Midden in het dorp, op de plek waar voorheen de mulo stond, verschijnt de Agnietenhof. In deze sfeervolle woonwijk worden elf woningen en zeven appartementen (waarvan 2 penthouses) gebouwd in karakteristieke Delftse Schoolstijl.

2 Penthouses (TE KOOP)
Het markante appartementengebouw staat op de kop van het schiereiland. Alle appartementen beschikken over een leefruimte aan deze zijde, waardoor u vanuit uw luie stoel van een prachtig uitzicht over het (vaar)water geniet. Met mooi weer lekker buiten zitten? U heeft hier uw eigen terras of balkon. Het appartementengebouw is een uiterst veilig en comfortabel gebouw. Alle appartementen worden via het centrale trappenhuis met lift ontsloten. Ook de bergingen zijn inpandig. Op de 2e verdieping zijn 2 penthouses bedacht met ruime terrassen (25 - 28 m2). De penthouses zijn ca. 130 m2. Eén penthouse heeft zelfs 2 buitenruimtes / terrassen. U kunt uw auto voor de deur parkeren en u beschikt op de begane grond over een eigen berging, waardoor u nooit ruimte tekortkomt. In de hal bevindt zich zowel een trappenhuis als een lift. Handig, zeker als u net boodschappen heeft gedaan of slecht ter been bent.

VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING
Op het (platte) dak van het gebouw worden zonnepanelen aangebracht waardoor het gebouw uiterst energiezuinig wordt. Dit in combinatie met de warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling maakt het gebouw zeer comfortabel.

ZONNEPANELEN
Energie wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en goed voor uw portemonnee. U wekt er uw eigen, duurzame stroom mee op. Zo houdt u de verbruikskosten laag. Afhankelijk van het aantal zonuren kan de opbrengst hoger of lager uitvallen.

REEDS VERKOCHT
5 appartementen (VERKOCHT)
Het appartementengebouw is een uiterst veilig en comfortabel gebouw. Alle appartementen worden via het centrale trappenhuis met lift ontsloten. Ook de bergingen zijn inpandig. De appartementen op de begane grond en 1e verdieping hebben terrassen van ca. 14 m2. De appartementen zelf zijn ca. 100 m2

4 woningen (VERKOCHT)
Deze eengezinswoningen hebben standaard 3 kamers en een met vaste trap toegankelijke zolder. Naast een pakket energiezuinige maatregelen zijn de woningen voorzien van vrijhangende toiletten, thermostatische douchemengkranen en compleet afgewerkte badkamers. Standaard worden er zonnepanelen aangebracht en zullen de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling. Uiterst comfortabel.

3 woningen (VERKOCHT
2 comfortwoningen en 1 eengezinswoning. De comfortwoningen zijn op de begane grond voorzien van een badkamer en slaapkamer. Op de verdieping is een extra slaapkamer met berging. De een-gezinswoning heeft op de verdieping 3 slaapkamers. Naast een pakket energiezuinige maatregelen zijn de woningen voorzien van vrijhangende toiletten, thermostatische douchemengkranen en compleet afgewerkte badkamers. Standaard worden er zonnepanelen aangebracht en zullen de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling. Uiterst comfortabel.

4 tweekappers (VERKOCHT)
De tweekappers hebben standaard 3 slaapkamers en een met vaste trap toegankelijke zolder. De ruime plattegronden maken van deze woning een echte gezinswoning. De tuin grenst aan het water. Naast een pakket energiezuinige maatregelen zijn de woningen voorzien van vrijhangende toiletten, thermostatische douchemengkranen en compleet afgewerkte badkamers. Standaard worden er zonnepanelen aangebracht en zullen de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling. Uiterst comfortabel.

IJSSELLAND ONTWIKKELING
Prettig wonen, je ergens 'thuis voelen', op je plek zijn. Dat is wat iedereen graag wil. De bedrijfsfilosofie van IJsselland Ontwikkeling is exact op die aspecten van vastgoedontwikkeling gericht. Zij ontwikkelen wonen met een meerwaarde in een complete, aangename leefomgeving. Zij creëren plekken waar het goed leven is. In de ruimste zin van het woord.

WONEN IN ZWARTSLUIS
In de achtertuin van nieuwbouwwijk Agnietenhof liggen de smalle straatjes van het oude Zwartsluis. Wanneer u de deur uitstapt, loopt u zo het centrum in. Hier vindt u een supermarkt en sfeervolle speciaalzaken. Zin in een avondje uit? Zwartsluis herbergt veel leuke restaurants en cafés. Met een beetje geluk kijkt u tijdens het eten uit over het water. Basisscholen, voetbal- en tennisvelden, jachthavens en zelfs een eigen zwembad, Zwartsluis heeft het allemaal. Maar ook in de omgeving valt van alles te beleven. Hasselt ligt op tien minuten rijden en steden als Meppel, Zwolle en Emmeloord zijn dichtbij. Met de auto of bus bent u er zo. Leuke bijkomstigheid is dat u onderweg prachtige natuur tegenkomt!

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2020
Start bouw november 2020

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Hoekwoning eengezins

  Hoekwoning Van € 269.500 tot € 325.500 v.o.n.
  • wonen 90 tot 158 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hoekwoning eengezins (Bouwnr. 1) Verkocht 158 m² wonen 4 kamers € 325.500 v.o.n.
  Hoekwoning eengezins (Bouwnr. 4) Verkocht 125 m² wonen 4 kamers € 289.500 v.o.n.
  Hoekwoning eengezins (Bouwnr. 7) Verkocht 90 m² wonen 4 kamers € 269.500 v.o.n.
 • Penthouse

  Penthouse € 525.500 v.o.n.
  • wonen 134 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Leenmanhof 21 Verkocht onder voorbehoud 134 m² wonen 4 kamers € 525.500 v.o.n.
  Leenmanhof 23 Verkocht 116 m² wonen 3 kamers € 475.500 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Agnietenhof

Van € 269.500 tot € 525.500 v.o.n.