Agnietenhof

Zwartsluis Verkoop gestart
Van € 325.500 tot € 525.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (2 beschikbaar)
  • Wonen 97 tot 158 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 230 tot 260 m²

Project Agnietenhof

IJSSELLAND ONTWIKKELT AGNIETENHOF - start bouw medio oktober 2020 !

Er zijn nog 2 fraaie penthouses te koop. Alle woningen en appartementen zijn reeds verkocht.

'Een mooi plan met fraaie woonproducten'
IJsselland ontwikkelt verschillende type woningen. Er komt in het plan een rijtje van 4 eengezinswoningen, een rijtje met 2 comfortwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond en 1 eengezinswoning, 4 tweekappers en 7 appartementen.

De woningen zijn zeer compleet en hebben een exclusieve uitstraling. Alles wordt ontworpen in de stijl van de Delftse School.

7 appartementen
Het appartementengebouw is een uiterst veilig en comfortabel gebouw. Alle appartementen worden via het centrale trappenhuis met lift ontsloten. Ook de bergingen zijn inpandig. De appartementen op de begane grond en 1e verdieping hebben terrassen van ca. 14 m2. De appartementen zelf zijn ca. 100 m2. Op de 2e verdieping zijn 2 penthouses bedacht met ruime terrassen (25 - 28 m2). De penthouses zijn ca. 130 m2. 1 penthouse heeft zelfs 2 buitenruimtes. Op het (platte) dak van het gebouw worden zonnepanelen aangebracht waardoor het gebouw uiterst energiezuinig wordt. Dit in combinatie met de warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling maakt het gebouw zeer comfortabel.

4 woningen
Deze eengezinswoningen hebben standaard 3 kamers en een met vaste trap toegankelijke zolder. Naast een pakket energiezuinige maatregelen zijn de woningen voorzien van vrijhangende toiletten, thermostatische douchemengkranen en compleet afgewerkte badkamers. Standaard worden er zonnepanelen aangebracht en zullen de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling. Uiterst comfortabel.

3 woningen
2 comfortwoningen en 1 eengezinswoning. De comfortwoningen zijn op de begane grond voorzien van een badkamer en slaapkamer. Op de verdieping is een extra slaapkamer met berging. De een-gezinswoning heeft op de verdieping 3 slaapkamers. Naast een pakket energiezuinige maatregelen zijn de woningen voorzien van vrijhangende toiletten, thermostatische douchemengkranen en compleet afgewerkte badkamers. Standaard worden er zonnepanelen aangebracht en zullen de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling. Uiterst comfortabel.

4 tweekappers
De tweekappers hebben standaard 3 slaapkamers en een met vaste trap toegankelijke zolder. De ruime plattegronden maken van deze woning een echte gezinswoning. De tuin grenst aan het water. Naast een pakket energiezuinige maatregelen zijn de woningen voorzien van vrijhangende toiletten, thermostatische douchemengkranen en compleet afgewerkte badkamers. Standaard worden er zonnepanelen aangebracht en zullen de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling. Uiterst comfortabel.

Prettig wonen, je ergens 'thuis voelen', op je plek zijn. Dat is wat iedereen graag wil. De bedrijfsfilosofie van IJsselland Ontwikkeling is exact op die aspecten van vastgoedontwikkeling gericht. Wij ontwikkelen wonen met een meerwaarde in een een complete, aangename leefomgeving. Wij creëren plekken waar het goed leven is. In de ruimste zin van het woord.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Agnietenhof

Van € 325.500 tot € 525.500 v.o.n.