Haal meer uit je verkoop met funda

Ontdek alles over het verkopen van een huis

Een huis verkopen in de huidige markt lijkt niet zo moeilijk. Maar hoe haal je echt alles uit je verkoop? Ga je eerst een ander huis kopen of eerst je huidige verkopen? Hoe bereik je de meeste kopers? Ga je alles zelf doen? Bij funda ben je aan het goede adres voor een grondige voorbereiding, de hulp van een makelaar én het aanbieden van je huis aan het grootste publiek van Nederland. Zo weet je zeker dat je meer uit je verkoop haalt.

Woningwaarde

Een inschatting van je woningwaarde

De waarde van jouw huis zegt veel over jouw mogelijkheden op de woningmarkt. Deze bepaalt niet alleen de vraagprijs, maar ook vaak je budget. Met de funda Waardecheck krijg je binnen tien seconden een schatting van je woningwaarde, inzicht in hoe deze zich de afgelopen periode heeft ontwikkeld en updates indien je woningwaarde verandert.

Doe de Waardecheck

Alle informatie over het verkoopproces

Denk je aan verkopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Van eerste oriëntatie op de woningmarkt tot het opstellen van het koopcontract en alles daartussen. Wij hebben alle stappen van het verkoopproces overzichtelijk voor je op een rij gezet en lichten die uitgebreid toe met diverse artikelen. In dit complete overzicht kun je jezelf per stap inlezen.

Bekijk de stappen

Meer Weten verkoop stappenplan

Makelaar Zoeken

Advies en hulp op maat van een makelaar

Oke, je wilt verkopen. Ga je zelf met potentiële kopers onderhandelen over de verkoopprijs? En wie regelt alle bezichtigingen en het papierwerk? Voor makelaars is een huis verkopen wél dagelijkse kost. Een verkoopmakelaar heeft naast ervaring ook specifieke kennis over de lokale markt en neemt je veel werk uit handen. Bovendien heb je een verkoopmakelaar nodig om je huis via funda te verkopen. Met onze zoektool zie je eenvoudig welke NVM-makelaar bij jou in de buurt zit en, heel belangrijk, wie je aanspreekt.

Vind makelaars in de buurt  

De beste plek voor jouw woning

5mln. Unieke bezoekers per maand

84% Gebruikt funda om een huis te vinden

Ik wil mijn huis op funda