Sociale en duurzame initiatieven

Concrete hulp daar waar het nodig is. Hieronder een aantal van de initiatieven waar we op dit moment een bijdrage aan leveren:

Habitat for Humanity 

Onze kerstpakketten hebben we ingeruild voor de steun van projecten waar wij letterlijk een steentje kunnen bijdragen. Zo bouwen we dit jaar via Habitat for Humanity mee aan een betere toekomst voor een gezin in Uganda. Habitat helpt wereldwijd mensen aan een huis en een beter leven en richt zich daarbij met speciale programma’s op kwetsbare doelgroepen.

Naar Habitat for Humanity

IT4Kids

Van hardware naar sport. Die stap is makkelijk gemaakt dankzij IT4Kids. Deze organisatie blaast onze afgeschreven hardware een tweede leven in of recyclet de materialen. De waarde van de IT-apparatuur doneert de stichting vervolgens aan impactvolle projecten waarmee kinderen een (sport)kans krijgen, die zij om financiële of fysieke beperkingen anders niet hadden gekregen. Hiermee wil IT4Kids sporten voor alle kinderen in Nederland mogelijk wil maken.

Naar IT4Kids

Trees for All

Waar het kan dragen we bij aan verduurzaming. Zo gaan alle inkomsten van onze promotieproducten voor makelaars direct door naar Trees for All. Deze organisatie plant over de hele wereld bossen. Inmiddels staan er al aardig wat funda-bomen in een bos in eigen land én Ghana. En de webshop zelf? Ook die is duurzaam. Plastic eruit, gerecyclede en duurzame materialen erin.

Naar Trees for All