Vordenseweg 6 c 7241 SB Lochem

€ 49.000 k.k.

Omschrijving

Kavel te koop waarop een vrijstaande recreatiewoning gebouwd kan worden, gelegen op het groene "Bospark Ruighenrode" te Lochem op ca. 540m² eigen grond.

Conform het bestemmingsplan gelden voor het bouwen de volgende regels:
- Binnen het bouwvlak is één recreatiewoning toegestaan
- De oppervlakt evan een recreatiewoning mag niet meer dan 75 m2 bedragen (inclusief berging, veranda of andere overkappingen), de goothoogte niet meer dan 3,5 meter bedragen, de bouwhoogte niet meer dan 7 meter en de inhoud niet meer dan 300 m3.
- herbouw van een woning is mogelijk ter plaatse van de bebouwingscontour van de huidige recreatiewoning, of op een locatie die maximaal 10 meter van de huidige bebouwingscontour is gesitueerd.
- per recreatiewoning is maximaal 1 vrijstaande berging toegestaan met een oppervlakte van maximaal 6 m2 (die wordt verrekend met de oppervlakte van de recreatiewoning), en een bouwhoogte van maximaal 3 meter voor een vrijstaande berging.

Op het park "Ruighenrode" treft u recreatiewoningen in vele vormen en maten welke veelal in particulier bezit zijn. Doordat de meeste eigenaren de woningen op het park voor eigen recreatie gebruiken geeft het park een rustig en goed onderhouden beeld. Park Ruighenrode biedt zeer goede wandel/,- fietsmogelijkheden en is een oase van groene rust te midden van de Achterhoekse bossen. Het park zelf biedt op dit moment geen faciliteiten maar heeft wel een receptie en toegangscontrole. Op het park mag niet permanent gewoond worden maar wel onbeperkt gerecreëerd. De percelen kennen een jaarbijdrage van € 300,-. Hiervoor wordt toegangscontrole, 2 entree-pasjes en onderhoud aan de hoofdwegen van het park geleverd. Bezoek kan gratis parkeren op een afgesloten parkeerterrein.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 49.000 k.k.
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 50.000 k.k.
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Permanente bewoning
Permanente bewoning is toegestaan

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
540 m²

Kadastrale gegevens

LOCHEM D 1365
Kadastrale kaart
Oppervlakte
540 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in bosrijke omgeving

Buurt

Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld, Lochem

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Vordenseweg 6 c

€ 49.000 k.k.