De Dijkjes II (Bouwnr. 218) 8081 KP Elburg

  • Verkocht
€ 310.000 v.o.n.
Onderdeel van project De Dijkjes II, Elburg

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 februari 2020
Verkoopdatum
1 april 2020
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Stel u wilt liever zelf bouwen? Ook daar is ruimte voor in plan De Dijkjes fase II. Er komen twaalf kavel beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning en er komen twee kavels beschikbaar voor de bouw van een twee-onder-een-kapwoning.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn een aantal regels opgesteld voor het bebouwen van de bouwkavels. Deze regels zijn opgesteld om de kwaliteit van de wijk te waarborgen. Er worden richtlijnen gegeven in een kavelpaspoort over de ontsluiting, erfafscheiding, bouwmassa, orientatie, rooilijn, kapvorm, materialisatie en kleurgebruik. Binnen deze regels is voldoende mogelijk om een woning te bouwen zoals u die voor ogen heeft.

Kies uw eigen architect

U bent helemaal vrij om uw eigen architect te kiezen met wie u dit unieke proces tot een succesvol einde gaat brengen. Uw architect maakt een ontwerp voor uw nieuwe woningen op basis van de richtlijnen van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Ook zal de architect u begeleiden bij het verkrijgen van alle noodzakelijke vergunningen. Uiteraard is de makelaar en de supervisor van De Dijkjes beschikbaar om u in dit proces te adviseren.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 310.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Permanente bewoning
Permanente bewoning is niet toegestaan

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
629 m²
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.