• Verkocht

Marterpad 17 5032 VK Tilburg

€ 89.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 februari 2019
Verkoopdatum
24 september 2020
Looptijd
19 maanden

Omschrijving

Wilt u recreëren in het groen en in een rustige omgeving? Dit unieke, schitterende bosperceel van maar liefst 8190 m2 met zomerhuisje en bijgebouw/houtopslag biedt u rust, ruimte en vrijheid.

Bestemming:
De bestemming is BOS met DAGRECREATIE. Permanente bewoning is NIET toegestaan. De bestaande voorzieningen (huisje en houtopslag) mogen worden gehandhaafd. Er mogen geen nieuwe recreatieve voorzieningen geplaatst worden.

Ligging:
Het perceel is gelegen in een rustige, bosrijke omgeving nabij de golfbaan, op de grens van het waterwingebied. Vanaf de Gilzerbaan is het Marterpad goed bereikbaar, per auto. In dit gebied liggen percelen met particulieren boseigenaren en percelen van de Tilburgsche Waterleiding Maatschappij. De particuliere boseigenaren hebben zich verenigd in de Vereniging ’t GEREGT, zodat de gezamenlijke belangen behartigd worden. Alle percelen hebben een eigen adres en postcode. Er zijn meerdere wandel en fietsroutes aanwezig in de omgeving. Ondanks de rustige liggen zijn de uitvalswegen goed bereikbaar.

Voorzieningen:
Het perceel is volledig afgerasterd en middels een poort toegankelijk. Een pad brengt u naar de open plek in het bos waar het gemetselde huisje (4.00x4.00m) staat. Voor het object ligt een terras met geweldig uitzicht naar het bos. Naast de kippenren staat de grondwaterpomp opgesteld, deze zijn niet vermeld op de lijst met voorzieningen, behorende bij het bestemmingsplan. In het bos treft u een houtopslag (3x5,5m, vergund) en een looppad door het bos. Het bos is voorzien van naaldbomen, berkenbomen en enkele grote eikenbomen.
Het huisje is in metselwerk opgetrokken en heeft naast een houtkachel, een eenvoudig keukenblokje en een sfeervolle inrichting van douglas hout. Het huisje is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en een plat dak. In het Marterpad ligt stroom tot aan de poort en er bestaat een mogelijkheid om een aansluiting te krijgen voor dit perceel.
Parkeren kan op eigen terrein.
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Gerritse Makelaardij

Bel 013-5802070

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.