Funda is open voor alle makelaars

Meld u aan

Funda is open voor alle makelaars van Nederland en wij verwelkomen u graag. Dus ook als u niet bent aangesloten bij een branchevereniging! Meld u aan zodat ook u uw woningaanbod optimaal op funda kunt presenteren op de onderdelen Koop, Huur, Nieuwbouw, Recreatie en Europa. Daarnaast kunt u huurcomplexen aanmelden.

meld u aan

Vergroot uw kansen op succes

  • Meer dan 50 miljoen relevante bezoeken per maand
  • Profiteer van alle functionaliteiten met de funda desk, hét digitale loket voor makelaars
  • Uitgebreide presentatie mogelijkheden
Meld u nu aan

Uw aanbod in 3 stappen op funda

Het is heel eenvoudig om uw aanbod volledig op funda te plaatsen en te presenteren. In slechts drie simpele stappen staan uw objecten op de meest bezochte en populairste woningsite van Nederland.

Stap 1. Meld u gratis aan bij funda

Om objecten te kunnen plaatsen dient u zich als Intermediair aan te melden bij funda. Na ontvangst van het aanmeldformulier inclusief de gevraagde bijlage(n) nemen wij uw aanmelding in behandeling. Onze bedoeling is om u binnen 5 werkdagen te informeren over uw aansluiting.

Stap 2. Meld u aan bij een invoerpartner

Het invoeren van objecten en de publicatie naar funda verloopt via Tiara, een systeem van brainbay B.V., een vennootschap die in april 2018 is afgesplitst van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM). Brainbay maakt onderdeel uit van de NVM groep. Om een koppeling te maken met het systeem van brainbay dient u aangemeld te zijn bij één van de gecertificeerde invoerpartners van brainbay. Dit zijn momenteel: Realworks, Pararius Office, Yes-Co, Kolibri, Cubic Eyes, Skarabee, Goes&Roos, Pyber, Addnoise en Omniboxx. Download deze pdf (158 kb) voor de contactgegevens. U ontvangt van funda een aansluitnummer dat nodig is om de koppeling te maken.

Stap 3. Aan de slag!

Zodra u een aansluitnummer en inlogcodes voor de funda desk van ons heeft ontvangen en een invoerpartner heeft gekozen, kunt u beginnen met het invoeren van objecten.

Alle communicatie over uw aanmelding en publicatie van objecten op funda verloopt uitsluitend via funda.

Voor de prijzen van de verschillende type plaatsingen en aanvullende producten, zie onze prijslijst (pdf, 65 kb) voor de ongebonden makelaar.

Waarom funda?

Met meer dan 50 miljoen bezoeken per maand in combinatie met een goede presentatie van uw aanbod zorgt dit voor meer én kwalitatievere leads. U heeft de sleutel al in handen, dus waar wacht u nog op? Met vragen kunt u terecht bij onze Customer Service via customerservice@funda.nl of (020) 561 82 29.

Meld u nu aan