Event Meetup

Platform in Praktijk | Klanten vinden en binden

- leestijd

Een meetup over leadgeneratie en -conversie

Samen met salesexpert Frans Kofflard helpen we u in deze sales- en marketingtraining bij het genereren en converteren van meer waardevolle leads, via én buiten funda. De meetup is onderdeel van de reeks Platform in Praktijk. Deze sessie over klanten vinden en binden is zo veel mogelijk op maat. In drie uur tijd krijgt u concrete handvatten die u direct kunt toepassen.

Bent u als makelaar of marketingmedewerker bekend met funda en de producten, maar wilt u graag ontdekken hoe u er nog meer uit kunt halen? Dan is deze meetup wat voor u.

Op dit moment is de inschrijving gesloten

Programma

08.30 | 12.30 uur – Ontvangst
09.00 | 13.00 uur – Meetup deel 1: Leads verzamelen
10.45 | 14.45 uur – Pauze
11.15 | 15.15 uur – Meetup deel 2: Van lead naar klant
12.15 | 16.15 uur – Lunch/Borrel
13.00 | 17.00 uur – Einde

*De tijden kunnen verschillen per locatie. Bekijk goed of de locatie van uw keuze een middag- of een ochtendprogramma betreft.

Thema's

Leadgeneratie
In het eerste gedeelte van de meetup neemt Frans Kofflard u mee in de wereld van sales en marketing. Hij bespreekt de basis van leads. Wat zijn het? Hoe verzamelt u ze? En wat is zo’n lead eigenlijk waard? Kofflard vertelt u bovendien op welke manier u nog succesvoller kunt zijn in het genereren van leads. Maar hij legt ook uit welke gesprekstechnieken u kunt toepassen om een potentiële klant voor uw kantoor te laten kiezen. En hoe u ervoor zorgt dat de prijs die u rekent minder relevant wordt. Samen met Kofflard en een accountmanager van funda duikt u in de klantreis van kopers en verkopers.

Onderscheidend vermogen
Na de pauze zoomen we verder in op het converteren van leads. Hoe zorgt u voor meer klanten? In een interactief programma gaat u op zoek naar uw onderscheidend vermogen en vertaalt u dit door naar een kant-en-klare strategie om via funda op zoek te gaan naar uw volgende klant of koper.

Edities

Op dit moment staan er geen meetups gepland. Zodra we meer weten over het programma van 2022 zullen we u daarover informeren.

Aanmelden

U kunt zich op dit moment niet aanmelden voor deze meetup. Wilt u op de hoogte blijven van al onze meetups en webinars? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. Heeft u vragen over de meetup? Stuur dan een mail naar connect@funda.nl.

Op dit moment is de inschrijving gesloten

Covid-19

Alle meetups van funda worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. De locaties zijn hier zorgvuldig op geselecteerd. We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten. Mocht er onverhoopt iets moeten veranderen in opzet of locatie, dan hoort u dit uiteraard van ons. Heeft u zich aangemeld, maar heeft u verkoudheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven.