Event Webinar

Platform in Praktijk | Vliegende start | NVM

-

Een goede basiskennis van funda

U heeft vast weleens rondgekeken op het platform. Maar weet u ook hoe u leads genereert of hoe de inzichten van funda u kunnen helpen ondernemen? In deze editie van Platform in Prakijk krijgt u in ongeveer 90 minuten alle basisinformatie voor een goede start op ons marketingplatform. Van het invoeren tot promoten van een object en van data tot inzichten. Bovendien is deze workshop een uitgelezen kans om uw praktische vragen aan ons te stellen.

U kunt zich nu aanmelden

Programma

Tussen 13.30 en 15.00 uur behandelen we de volgende onderdelen:

- Wie is de zoeker en hoe zoekt de zoeker
- Uw rol binnen ons platform
- Optimaal presteren met funda’s producten
- Aan de slag met funda desk
- Het voordeel van data en inzichten

Thema's

Over funda
We starten de meetup met een korte introductie op funda. Waar staan wij voor, wat zijn de belangrijkste facts & figures en hoe kunnen wij samen met u alles uit ons marketingplatform halen?

Optimaliseren
Vervolgens laten we u zien hoe u alles uit het marketingplatform kunt halen. Uiteraard is de basis belangrijk, maar daarnaast zijn er verschillende manieren om uw prestaties te optimaliseren. Hiervoor kunt u gebruikmaken van een aantal producten en diensten van funda, die we kort toelichten.

Aan de slag
Tot slot nemen we u tijdens een livedemonstratie mee in alles wat u moet weten om aan de slag te gaan op funda. De echte basis dus. Hiervoor is funda desk dé plek die u moet weten te vinden én gebruiken.

Edities

De webinar vindt digitaal en om de maand plaats:

Microsoft Teams | Donderdag 1 september, 13.30 – 15.00 uur

Microsoft Teams | Dinsdag 1 november, 13.30 – 15.00 uur

Aanmelden

U kunt zich op dit moment nog aanmelden voor deze webinar. Wilt u op de hoogte blijven van al onze meetups en webinars? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. Heeft u vragen over de webinar? Stuur dan een mail naar connect@funda.nl.

Meld u aan