Nieuws

Zo haal je alles uit de NVM Open Huizen Dag op 1 oktober

- leestijd

Geef je aanbod een positieve boost

Na twee jaar coronapauze is er op 1 oktober 2022 weer een reguliere NVM Open Huizen Dag. Maak jij gebruik van de kans om die dag een extra groot publiek te trekken voor jouw portefeuille?

Op zaterdag 1 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur reizen veel huizenzoekers stad en land af om verschillende huizen te bezichtigen. Een afspraak maken is niet nodig en dat geeft zoekers de ruimte om eens een wild card te trekken en buiten het vaste wensenlijstje om een huis te bezichtigen. Meld je daarom snel aan voor de NVM Open Huizen Dag. Zo komt jouw aanbod nu alvast tussen de deelnemende huizen op funda te staan – en op 1 oktober hopelijk ook op de routekaart van huizenzoekers. We zetten alle voordelen van de NVM Open Huizen Dag op een rij.

Boost in huidige markt

De funda Index over het tweede kwartaal van 2022 laat een afname zien in het gemiddeld aantal reacties per woning. Hiermee lijkt de concurrentie in een groot deel van Nederland te slinken. Het organiseren van een open huis is een laagdrempelig middel om interesse te wekken bij potentiële kopers en een mooie manier om weer in contact te komen met potentiële klanten. Juist nu kan de NVM Open Huizen Dag voor een positieve boost zorgen! Alle reden om deze mogelijkheid te benutten.

Lees ook : 7 redenen om deel te nemen aan de Open Huizen Dag

Zet Toppositie in voor dubbel profijt

Wie meedoet aan de NVM Open Huizen Dag weet dat het aanbod vaker bekeken wordt. Maak optimaal gebruik dit moment en zet tegelijkertijd een Toppositie in. Daarmee sla je twee vliegen in één klap: je bereikt huizenzoekers in een (andere) gemeente én je vergroot je naamsbekendheid. Met Toppositie verschijnt immers jouw kantoornaam prominent boven de resultatenlijst tijdens drukbezochte dagen op funda.

Slim omgaan met bezichtigingen

Geïnteresseerden die in de aanloop naar de NVM Open Huizen Dag een bezichtigingsaanvraag doen, kun je ook wijzen op de mogelijkheid om op 1 oktober langs te komen voor een eerste bezichtiging. Zo komen alleen de serieus geïnteresseerden bij jou terecht voor een vervolgafspraak. Door meer kijkers op één dag te bundelen, vergroot je bovendien het gevoel bij bezoekers dat het huis gewild is. En dat kan gunstig uitpakken voor het verkoopresultaat.

Ook meedoen?

Deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag is heel eenvoudig: selecteer ‘Open huis’ bij jouw objecten in funda desk, vul 1 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur in en de deelnemende huizen krijgen automatisch een paars label op funda. Door dit label valt de woning extra op tussen de zoekresultaten op funda en de consument kan makkelijk filteren op de deelnemende huizen.

Met Toppositie dubbel profijt van de NVM Open Huizen Dag
Met Toppositie bereik je huizenzoekers in een (andere) gemeente én vergroot je je naamsbekendheid.

Bestel in funda desk

Meer over dit onderwerp