Funda verduurzaamt: dit verandert er voor u

 

Zo regelt u voortaan uw funda-promotiemateriaal

Pennen, posters, pepermuntjes: als makelaar ontvangt u wellicht op regelmatige basis promotiepakketten van funda. Daar gaan we mee door, maar wel op een duurzame manier die past bij deze tijd.

Funda draagt graag een steentje bij aan verduurzaming. Voor ons én voor u betekent dit dat we op korte termijn gaan stoppen met de verzending van kleine pakketjes met promotiemateriaal. Dat gebeurt op 31 juli.

We doen dit om het aantal verzendingen met kleine hoeveelheden pennen, sleutelhangers, pepermuntjes of tassen te reduceren. Daarom kunt u vanaf 3 augustus alleen nog grotere pakketten met deze producten bestellen, maar dan wel tegen een sterk verlaagde vergoeding.

Goed doel

Het geld dat we daarmee ophalen, doneren we volledig aan Trees for All, een goed doel waar bedrijven zich bij aan kunnen sluiten. Zij planten een ‘bedrijfsbos’, waardoor we samen met u meehelpen aan de vergroening van Nederland.

Uiteraard kunt u ook nog steeds posters en brochures bij ons bestellen. U vindt het promotiemateriaal via de funda desk. We hopen u gauw te verwelkomen.

Meer binnen dit onderwerp