Meer inzicht met de nieuwe Barometer

 

Nieuwe data om uw objecten beter te laten presteren

Er staat een nieuwe funda Barometer voor u klaar, boordevol data over de prestaties van alle objecten op funda. De Barometer is uitgebreid met de cijfers over het tweede halfjaar van 2019. Een onderzoek onder funda-bezoekers geeft inzicht in wat consumenten denken over contact met de makelaar. Verder krijgt u een kijkje in de toekomst van het makelaarsvak en tips over het omzetten van leads naar resultaat. U kunt de Barometer nu gratis downloaden.

De Barometer brengt het gedrag van onze bezoekers in kaart. Dit levert een rapport vol data en trends op, waarmee u de prestaties van uw objecten kunt vergelijken. Leg uw objecten langs de funda funnel en bekijk waar u kunt ingrijpen en optimaliseren. Onze Marketing Analyst Garikai legt u er meer over uit in deze video:

Zo werkt het

1. Download direct
De Barometer is gratis beschikbaar voor alle makelaars. Download hem hieronder.

2. Bekijk
De data in de Barometer representeren zowel landelijke als regionale gemiddelden. Bekijk de trends.

3. Vergelijk
Log in op uw funda desk. Ga naar uw object en klik onderaan op ‘Bekijk alle statistieken’. Zet uw instellingen op ‘Laatste 7 dagen’.

4. Optimaliseer uw prestaties
Presteer beter door een sterkere presentatie van uw objecten. Meer informatie over de funda funnel en uw mogelijkheden voor presentatie-verbeteringen? Neem contact op met sales@funda.nl.

Meer binnen dit onderwerp