Nieuwbouw optimaal op funda? De tips

 

Een nieuwbouwproject op funda plaatsen: zo doet u dat

Funda doet er alles aan om de zoeker op funda accurate, actuele en kwalitatief goede informatie te bieden. Vanuit dat idee is funda Nieuwbouwplaatsing ontwikkeld. Via een Nieuwbouwplaatsing worden het nieuwbouwproject, de woontypen en de individuele bouwnummers of bouwkavels automatisch gepresenteerd binnen de onderdelen Koop, Huur en Recreatie.

Dit is hét moment om uw nieuwbouwproject onder de aandacht te brengen, want wist u dat we in de afgelopen drie jaar 84% groei hebben gezien in het aantal bezoeken op nieuwbouwprojecten? Vorig jaar resulteerde dat in meer dan 12 miljoen bezoeken op nieuwbouwprojecten. Zorg er dus voor dat ook uw nieuwbouwproject de aandacht krijgt die het verdient.

Met onderstaande instructie geven wij u praktische handvatten om uw nieuwbouwproject optimaal te kunnen presenteren op funda. Van handige tips en informatie over de hoofdfoto tot een uitleg over de dynamische tijdslijn, waardoor het voor de consument in een oogopslag duidelijk is in welke fase het project zich bevindt.

U kunt de handleiding funda Nieuwbouwplaatsing hier downloaden.

Meer over dit onderwerp