Hoofdmenu
Event

Meedraaidagen | Tijd om elkaar nóg beter te leren kennen

Laatst bijgewerkt op -

Een dag in elkaars schoenen: hoe ziet dat eruit?

Dit najaar organiseren we voor het eerst de Meedraaidagen. Een week in september waarin funda-medewerkers één-op-één meedraaien met makelaars. In december draaien we de rollen om: dan bent u welkom bij ons op kantoor. Doet – of eh: draait – u mee?

Tijdens de Meedraaidagen in september komt een funda-medewerker bij u over de vloer die een dag(deel) meedraait. Wat we komen doen? Dat bepaalt u natuurlijk zelf, maar op onze aanmeldpagina vindt u een lijst met suggesties. Op 6 en 8 december draaien we de rollen om: dan organiseren we Meedraaidagen bij ons op kantoor. Samen met een groep makelaars geven we u ‘s middags een kijkje bij ons achter de schermen. Het (interactieve) programma maken we later bekend.

Bekijk de campagnevideo

Say no more, ik meld me aan

Waarom doen we dit?

Omdat we al twintig jaar dagelijks met elkaar werken, maar zelden bij elkaar over de vloer komen. Waaraan besteedt u de meeste tijd op een dag? En waarom kost het onze developers twee weken om een aanpassing aan het platform te doen? Eerlijk is eerlijk: we hebben geen idee hoe elkaars dag er precies uitziet. Met de Meedraaidagen brengen we daar graag verandering in. Want met meer inzicht in elkaars werk, kunnen we ons werk beter doen. En zo blijven we ook de komende twintig jaar het podium voor de succesvolle makelaar.

Wanneer zijn de Meedraaidagen?

Maandag 12 t/m vrijdag 16 september
Funda-medewerkers draaien mee bij makelaars op een dag(deel) naar keuze.

Dinsdag 6 december
Meedraaidag bij funda voor VBO, Vastgoedpro en ongebonden makelaars van 14.00 – 17.30 uur (inclusief borrel).

Donderdag 8 december
Meedraaidag bij funda voor NVM-makelaars van 14.00 – 17.30 uur (inclusief borrel).

* U kunt zich ook alleen voor september of december aanmelden. Het aantal plaatsen voor alle Meedraaidagen is beperkt: vol is vol.

Leuk, ik meld me aan