Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 149 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 75% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Aankoop beoordelingen

Dhr. Aart van Soest
Schuttersgracht 35
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Soepel, geen nonsens en resultaat gericht in een goede sfeer. Soepel, geen nonsens en resultaat gericht in een goede sfeer. Soepel, geen nonsens en resultaat gericht in een goede sfeer.
Bereikbaarheid en communicatie
10
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
9
Prijs / kwaliteit
10
Een funda gebruiker
Oranjewal 7
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Ik heb er even over getwijfeld om een aankoopmakelaar in de arm te nemen maar heb uiteindelijk toch besloten om het te doen. Ik ben erg blij dat ik die beslissing heb gemaakt. Van der Brugge heeft mij enorm geholpen met het uitbrengen van een bod, bij het beantwoorden van al mijn standaard vragen en bij het uitzoeken van de wat meer complexere vragen. Een huis kopen (zeker in je eentje) is spannend. En dan is het fijn dat je altijd bij iemand terecht kan. Van der Brugge heeft een samenwerking met de HypotheekWeter: een zeer deskundige hypotheekadviseur. Ook hun hulp was onmisbaar. Ik ben erg tevreden met Van der Brugge (en de HypotheekWeter) en ik kan iedereen hun dienstverlening van harte aanbevelen.
Bereikbaarheid en communicatie
10
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Reactie van Van der Brugge Makelaardij
Bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling! Een nieuwe woning kopen blijft zeker een spannende aangelegenheid en ik ben blij jou daarbij te hebben mogen helpen. Je straalde van geluk toen de overdracht plaatsvond. Daar heb ik het voor gedaan! Ik wens je nogmaals veel (woon)geluk toe en geniet van deze prachtige plek. Met hartelijke groet, Robert Wubben