Hoofdmenu

Bereik en leads
voor de bedrijfsmakelaar

De volle aandacht voor uw kantoor en zakelijk objecten

Direct naar funda desk Vertel me meer

Het podium voor de succesvolle makelaar

Groot bereik voor
uw objecten

Uw kantoor in
de spotlight

Waardevolle
marktinzichten

Funda in business biedt al meer dan vijftien jaar het compleetste en grootste aanbod bedrijfspanden van Nederland. Dat trekt maandelijks zo’n miljoen bezoekers. Met onze producten en diensten kunt u als bedrijfsmakelaar doelgericht potentiële klanten aantrekken voor uw kantoor en zakelijke objecten.

Verdiep u verder

U heeft uw eigen kennis en expertise – en dat geldt ook voor ons. Samen kunnen we potentiële kopers en huurders optimaal verder helpen. Daartoe delen we graag onze inzichten met u: tips over het optimaal presenteren van uw kantoor en objecten, inzichten vanuit gebruikersdata, de nieuwste trends en het laatste nieuws.

Potentiële klanten

Funda in business biedt alle ruimte voor uw objecten, kantoor en diensten. Daarbij is een goede en complete presentatie de basis. Het is onze missie om u als bedrijfsmakelaar met potentiële kopers en huurders in contact te brengen. Hoe completer uw verhaal, hoe groter de kans dat u via funda in business relevante leads genereert.

1,8 mln. bezoeken per maand
900k unieke bezoekers per maand
500k leads voor makelaars per jaar

Aandacht voor object en kantoor

Heeft u behoefte aan een vliegende start of een extra impuls voor uw objecten of kantoor? Daar helpen we u bij. Met onze producten en diensten kunt u eenvoudig uw kantoor profileren of objecten promoten.

Van start op funda in business

Op funda in business kunt u veel aandacht genereren voor uw kantoor en objecten. U bent er als bedrijfsmakelaar zeker van dat u daarmee uw kansen op succes vergroot. Aanmelden is gratis en er geldt geen verplichte afname. De enige voorwaarden zijn dat u actief bemiddelaar in commercieel vastgoed bent en ingeschreven staat in de juiste registers.

Uw object op funda in business